| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar baskes alıyorum aklımda olan tek marka sizde taktir edersiniz ki Roland. ama modeller arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim. rolantın son 3 modeli arasında kaldım 1) SOLJET PRO III XC-540 2) SOLJET PRO II V SC-545EX 3) VersaCAMM SP-540V boşuna çok para verip üst modelinide almak istemiyorum bunlar arasında belirgin farklar nelerdir. eksileri ve artıları nelerdir. boyutu 1.5 metre olcuak tabiki 3. model 4 renkmiş, 6 renk olmasının ne gibi avantjları var ya da dezavantajları en son olarakta laklama olayı nasıl yapılıyor. dışmekan baskının ömrünü ve dayanıklılığını arttırdığı doğrumu? şimdiden teşekkürler... |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | slm gktrk bence bas kes alacagına byük bi baskı makinesi al sonrada poza tanıma sistemli plotterler var bence onlardan al.bendede baskı makinesi bende o plotterlerden alacağım ben araştırdım 120cmlik plotter 7.5 ytl dediler |
| | |
| | #3 |
![]() | sp ve vp serisi 4 renk. aralarındaki fark sp 2 vp ise 4 kafa. hepsi 1440 dpi. xc ise baskes lerin en hızlısı. 6 renk 6 kafa. saatte standart modda basarsan 28 m2 baskı veriyor. metrekare maliyetleri ise takdir edersin göreceli bir kavram fakat 2-2,5 $ civarı. 6 renk de ise yanlış bilmiyorsam renk geçişlerini daha iyi yakalarsın. ten rengi , ****l rengi gibi . kafalarda kurumadır şudur budur gibi bilindik hiç bir problem yaşamayacagın bir marka. tuşa basıyorsun temizligini yapıyor. makineyi 3-4 gün çalıştırma kaldıgın yerden baskıya defvam ediyor v.s. |
| | |
| | #4 |
![]() | müşteri potansiyeline göre değerlendir.ayrıca SC-540 ve 545 modelleri üretimden kaldırıldı bunların yerine XC var artık |
| | |
| | #5 |
![]() | VersaCAMM SP-540V Kullanıyorum 134cm den yüksek baskı alamıyorum Lag Olayı çözüm Değil ama 3 yıl garantili dış mekan boyalar çıktı Maliyeti yüksek Tabi Biz Laminasyon Makinası Aldık Kesim Çözüm Makinadan Memnunum Tavsiye Ederim. |
| | |
| | #6 |
![]() | Hocam Roland dan şaşma derim |
| | |
| | #7 |
![]() | hayırlı olsun |
| | |
| | #8 |
![]() | ben 2 yıldır sp 540 kullanıyorum makina çok iyi kullanımı baskısı çok güzel bulundugun yerde rekabet varsa solvent makinalarla rekabet yapamazsın maliyet biraz yüksek. |
| | |
| | #9 |
![]() | mrb arkadaşlar baskes ve damla makinası almak istiyorum.nereden temin edebilirim.2. el bulabilirmiyim.birde fiyatlar hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur.şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #10 |
![]() | Kardeş baskeslik işin varsa yani çok sayıda etiket yapacaksan al derim ama dijital baskı da kullancaksan tabela folyo gibi gerek yok derim çünkü maliyet konusunda rekabet edemezsin bir makina satıcısı olarak sana derimki baskes almadan önce yapacağın işi iyi düşün bana sorarsan sana birtane seıko kafa makına ıle poza tanıma sıstemlı plotter verelim kafan da cebinde rahat olsun profilimden iletişim bilgilerim mevcut msndende ulaşabilirsin sana yardımcı olalım |
| | |
![]() | |
| Tags |
| baskes, alcam, yardmc, olabilirmisiniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |