| | #1 |
![]() | ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SAĞOLUN plotter,bas-kes ve dış mekan baskı baskı makinası almayı düşünüyoruz uygun bir fiyata sizce nerden alırız yada hangi makinaları önerirsiniz lütfen yardım... |
| | |
| | #2 |
![]() | Bas&kes lerde Roland dan şaşma. Ayrıca ploter ve baskı makineleri içinde düşünmeni tavsiye ederim. |
| | |
| | #3 |
![]() | baskes özelliği sadece rolantlarda bulabilirsin patentlidir başka markaları arama bu özellikte rolantın bildiğim kasdarı ile 2 modelinde var |
| | |
| | #4 |
![]() | Roland ın SP , VP ve XC serileri bas&kes makineleridir. Detaylı bilgi için Alfanorm ile görüşebilirsin. |
| | |
| | #5 |
| | roland yada roland vp serisi süper |
| | |
| | #6 |
![]() | arkadaşım ben 3 senedir roland sp 540v kulanıyorum gayet güzellll |
| | |
| | #7 |
![]() | dış mekan için troy jeti öneririm fiyatı çok uygun xaar 128 ve spectra modeli var iç mekan baskılarını spectra kafada yapabilirsin mükemmel sonuçlar alınıyor hem iç hem dış mekan diyim sana bilgi için özelden yazabilirsin. |
| | |
| | #8 |
![]() | bende sp-540 rolan kullanıyorum gerçekten mükemmel pratik çok temiz kartvizit dahi bastım birçok malzemeye baskı yapıyor. |
| | |
| | #9 |
![]() | Roland düşürsen almanda yardımcı olabirim İzmir Özlü reklam. |
| | |
![]() |
| Tags |
| bas kes, baskes, baski, diş, dmekan, mekan, plotter |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |