| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Baskes Makİnalari İle İlgİlİ Bİlgİ Arkadaşlar Baskes Yani hem iç mekan baskı aynı zamanda folyo kesim yapan makinalar varmış ben bunu internet ortamında araştırdım maalesef istanbulda bu makinanın satışını yapan 2 yer var adamlarda full ukela sanki makinayı satmak istemyorlar bi türlü detaylı bilgi vermiyorlar Bu makina hakkında bilgisi olan varmı ne kadar yarayışlı kullanışlımı değilmi bilgisi olan varmı Bu arada unuttum makinanı bi özelliğide iç mekan baskıyı yaptıkdan sonra kenarını dekupe (kesiyor) atıyorum bi oval baskı yaptın 500 adet onu croplamasınıda yapıyor bıçakla Teşekküler |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | pek tavsiye edecegim bir makina degil. 1.5 metre genişliginde baskı alanına sahip şu an için piyasada satışta olanlar zaar kafa sistemi zaar kafalarında baskıda sürekli sorun çıkardıgı meçhul. iç mekan kalitesinde baskı söz konusu degil zaten. kaliteli bir baskı makinan varsa şayet alacagın tek optik okuyuculu kesim makinası. baskını yaptıktan sonra kesim başlangıç kısmı oluşturuyorsun optik gözler başlangıç yeri ile dekupe alanını kesmeye başlıyor... |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben Roland Sp 540 Baskes Kullaniyorum Makİna Kullanimi Çok Kolay Boya Malİyetİ M2 De 2 Euro Cİvarinda Baski Kalİtesİ Çok GÜzel Ama DiŞ Mekan Kadar Dayanikli Degİl. Hizi EnÇok Saatte 10 M2 Basabİlİyo Ama Bİ Yenİ Modelİ Daha Hizli Ben Makİnayi Procolor Fİrmasindan Aldim İnternetsayfasi Var. Bİr Yildir Kullaniyorum Çok GÜzel Bİr Makİna. BİRDE BASKI ALANI 134 CM BASABİLİYOR. |
| | |
| | #4 |
![]() | baskes makine deyince roland ön plana çıkıyor fakat şuda bir gerçek roland kırmızı rengi tam olarak tutturamıyor ve olaki ışıklı tabela yapmak isterseniz ve roland kullanmak zorunda kalırsanız ışınız çok zor |
| | |
| | #5 |
![]() | baskes makine ile dışmekan ışıklı tabela yapılabildiğini ilk kez duyuyorum eminmisin... |
| | |
| | #6 |
![]() | baskes makinası oişlere kullanılmaz onun yerine dış mekan baskı makinası kullanıyoruz baskes makinasını daha ufak olan yerlerde ve iç mekanda kullanıyoruz buda sana küpe olsun |
| | |
| | #7 |
![]() | atasever arkadaşıma 100% katılıyorum bizde iç mekan baskılarda kullanıyoruz |
| | |
| | #8 |
![]() | sizlerin oralarda kullanılmayabilir fakat izmir'de bu tarzda kullanan birçok firma var, bende olmayacağının biliyorum ve olacak diye iddaa etmiyorum bence buda size küpe olsun... |
| | |
| | #9 |
![]() | Bende Sp 540 Kullaniyorum, Ama Baski Kalİtesİ On Numarea Fakat Çok Canli Renkler Vermİyor Malesef DiŞ Mekandada ÖmrÜ OldukÇa Kisa Bu Konunun Sikintisini YaŞiyorum, Ama Etİket Stİcker İÇ Mekan İŞlerİnde Sana Fazlasiyla Yardimci Olur . |
| | |
| | #10 |
![]() | roland print&cut kullaniyorum.serigraficilerin isi bitmek uzere |
| | |
![]() | |
| Tags |
| baskes makinalari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |