| | #1 |
![]() | Derste yaptığım tipografik düzenleme sınav dı. Basketbol ile ilgili... Pek tipografik olmadı ama... : ) ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | güsel olms ama keske topun arkasndaki basketball yazıları yerine baska bişelr yazsaydn basketçi ismi gibi.tipografi güsel ama bi anda kücülmeye başlıyo NBA logosunuda ii yere koymşssn eline saglık...
__________________ SCD_Design *Adobe - Illustrator CS3 - Photoshop CS3 - InDesign CS3 *Macromedia - Dreamweaver (ASP,PHP) - Fireworks - Flash *C++ *TURBO PASCAL *VİSUAL BASİC *Microsoft Office - PowerPoint - Access - Excel - FrontPage - Word |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
| | doğruya doğru hiç de güzel olmamış. sertaça katılmıyorum. nasıl daha iyi olurdu'nun cevabını arıyrum ama tutulacak bir yeri yok. diğer afişlerini bekliyorum sabırsızlıkla. ama bu olmamış. |
| | |
| | #5 |
![]() | Olabilir olmamış deyipte geçmemelisin o zaman sonuçta gözününün önnüde bi tane görsellik var neresi olmamış neden olmamış açıkla o zaman bende hatalarımı göriyim. hem bu afiş değil tipografik düzenleme...dergi reklamı gibi birşey. |
| | |
| | #6 |
![]() | Tipografiden Çok anlamam ama bence topu ayrı bir layer yapıp yazıları hiç kesmeden topun altına koysan daha olur. |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | NBA logosunu ortalayıp yazıları arkadaşında dediği gibi basketbolcu isimleri yazıp persfektif verseydin 10 numara olacakmış. Yinede bir çok işten iyi. Eline Sağlık |
| | |
| | #9 |
![]() | bence iş senin anlatmak istediğin şeyde bitiyo...Bir basketçi olarak ben çalışmanı beğendim..ama yazıları zemine göre perspektif edip basket terimleri kullansaydın,yada ne bilim skorboard gibi bazı görsellerle renklendirseydin...dahada süper olur du...ama o olsay dı bu olsay dı demek kolay biliyorum...ben sonuçta sevdim çalışmanı |
| | |
| | #10 | ||
![]() | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
![]() |
| Tags |
| basketbol, düzenleme, tipografik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |