| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | S.a arkadaşlar nasıl tarif etsem bz k.maraşın elbistan ilçesinde reklam işini yapan sadece 2 firma var.onlarda da öyle ahım şahım bir siste oturmuş değil.ve elbistan hızla büyüyen bir ilçe.Ben babamla Bu reklam işine ve Dijital baskı işlerine girmeyi düşünüyoruzz.Birikmiş paramız var.ben Grafiker diyemem de kendime Photoshop dilini etkin bir şekilde kullanabiliyorum.Bu baskı işinin temeli galiba buna dayanıyor.bide bize baskı makinası lazım.Bu konularda bize yol gösterirseniz çok sevinirim şiimdiden teşekkürler saygılar Mesaj Hande DEMİR tarafından (08-11-2008 Saat 15:23:32 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | 1- Öncelikle kararınız hayırlı olur umarım 2- outdoor ve indoor reklamları hazırlamak için sadece photoshop bilgisi yetersiz kalır. vectorel bi programda bilmeniz gerekecek ( freehand, CorelDraw,illustrator,xsara gibi).. makina dilinden dilinden anlayan bir grafiker barındırmanız bence şart, yani ben yaptım oldu ile olmaz 3- iki firma daha var ahım şahım değil derken ben bu söze takıldım... daha işe başlamadan rakiplerini küçük görmek kayıptan öte bişey değildir. kaldıki dediğin ilçedeki outdoor baskıları biliyorum gayette hoş.. yani piyasanın seveceği türden. 4- baskı makinası almak için ise öncelikle interneti, fuarları dökümanları incelemenizi tavsiye ederim. ayrıca bu işin tekniğini bilen birinide bünyenizde barındırmanız gerek kanaatindeyim. Gaziantep, Malatya ve Adana da makina satışını yapan firmalar var, onları inceleyiniz. sevgilerimle |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
![]() | dostum reklam işi deli işidir aklı başında olan insan ın gireceği bir iş değil laflarımı yanlış anlamayın sakın arkadaşlar,sonra bana biz delimiyiz kardeşim diye dönmeyin de ben 9 yıldır yapıyorum nerdeyse bu işi çünkü.dostım eğer makina alacaksan daha yeni başlıyosun da işe,sana en uygun makina infiniti 3360 EC Plus.senetle alabilceğin bir makina,ödemelerinde de kolaylık yaparlar hem.kalite desen on numara.ben uzun zaman kullandım biraz adamı yorar ama iyidir.ben vutek operatörüyüm ama sana kalkıpta vutek al demem seni direk iflas ettirmem demek olur.en güzeli alacağın makina senin infiniti bnce,fiyatıda çok pahalı değil.saygılarımla... |
| | |
| | #5 |
![]() | kahramanmaraş'a şu anda başlangıç olarak en iyisi TroyJet Xaar Baskı Makinası gider.... ama en iyisi küçükten başlayıp yavaş yavaş büyümek.... birden büyük işe başlamak olmaz... Örneğin; ilk önce plotter ile başla.... daha sonra tampon baskı sonrasında dijital baskı....... eğer çevrenizde tampon baskı yapan yoksa en iyisi tampon baskı ile işe başlamaktır..... |
| | |
| | #6 |
![]() | krarın hayırlı olsun arkadaşım yerli üretim troyjeti almanı tavsiye ederim sorunsuz bir makine xaar al sonra spectra olur istersen |
| | |
| | #7 |
![]() | kardeş bende troyjet xaar 3200 war(8 aylık) güzel makine almanı tawsiye ederimm fazla başın ağrımaz yakınlarında teknik serviside war gerçi çok işin düşmezzz amaaaaaa sen yinede fuarı gezmeden karar wermee bu sitedede bu işten iiyi anlayan çok arkadaş warrr onlarında dediklerini duymamamzlıktan hangi makineyi alırsan alll şimdiden hayrını gör inşallah her şey beklediğin gibi olurrr |
| | |
![]() | |
| Tags |
| baski, baskı, bir, bize, hakkinda, hakkında, makinalari, makinaları, olsaniz, olsanız, olsanz, yardimci, yardmc, yardımcı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |