| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Başlamadan Bitti Yine eskiden yazdığım bir şiirim. BAŞLAMADAN BİTTİ!!! Ben seni kalbimde inşaa ettiğim hücreye hapsettim Ama sen beni o korkunç yalnızlığa mahkum ettin Pek adaletli olmadı be gülüm bu iş Ama hükmü sen verdikten sonra adalet vız gelir bana Artık seni sevmeyeceğim,gömeceğim yüreğime Sen beni hiç unutma olurmu? Çünkü sıra sende ben hatırlarken sen yoktun sen hatırlarken bende olmayacağım Sakın seni unutacağımı sanma Sen kalbimdeki hücrede yaşayan Müebbede mahkum edilmiş nazlı bir suçlusun benim için sen ömür boyu hatırlayacağım musafirimsin çünkü zaman alışmayı öğretir unutmayı asla Bir günde olsa sevmeyi deneseydin ya Söyle söyle hadi ne kaybedecektin hı alt tarafı sevap işledim bi garip için derdin Bi garip sevdi beni bende karşılık verdim derdin ama,ama bilmezdinki o garip bir aşk dilençisi bilmezdinki o garip sevda suçlusu bilmezdinki o garip sevgi öksüzü bilmezdinki o garip deyil sayende sadece bi ölü hatırlıyorumda seni ilk gördüğüm anı bana öyle bi bakmıştınki erimişti cızıııır cızııır içimin yağı hele o ilk konuşmamız; merhaba ben garip merhaba bende zalim ama bunlar bu aşk oyununda bizlere takılmış sahte birer isim ben koydum nasıl beyendinmi benimki garip seninki ise zalim biliyormusun seninkisi rol deyil adeta bir gerçek ben nerden bilirdim tahtadan bir oyuncak yaparken aniden canlanacağını nerden bilirdimki burnu yerle gök arasına bile sığmayan bir pinokyo olacağını Bitti güzel bir rüyayı hiç uyanmamacasına gördüm seninle Uykuya daldığım o geceyi hatırlıyorumda Çok zaman geçmiş be gülüm Sende beni hiç unutma olurmu Elveda gözlerine Elveda hasretine Elveda özlemine Elveda,elveda,elveda Soner Dilek |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ya ben pek şiir yazmayı sevmem sadece arada sırada okurum güzel olmuş ama biraz içlenmişiz..... |
| | |
| | #3 |
| şiir tasarımcısı olmayı tasarlamışımdır hep | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| başlamadan, bitti |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |