Basörtüsü psd ariyorum

Psd Dosyaları - Basörtüsü psd ariyorum ...

Cevapla
Basörtüsü psd ariyorum
05li isimli Üye şimdilik offline konumundadır

05li

Öğrenci (Diğer) / Amasya

Standart

Basörtüsü psd ariyorum

Alt 07-02-2009 #1
Sponsorlu Bağlantılar

selam arkadaslar,
elinde assagidaki resimde olan basörtüsünün psd dosyasi var mi, yada buna benzer psd ler?
varsa bana yüklerseniz cok memnun olurum.
Simdiden tesekkür ederim.
Selamlar.

Basörtüsü psd ariyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

thematrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır

thematrix(36)

Bir dizi iz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-02-2009 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
bu zaten psd sayılır Photoshopta Color Range'den rengi seçerek ctrl+shift+ı yapın çok zor bir şey değil
Bu mesajdan alıntı yap
05li isimli Üye şimdilik offline konumundadır

05li

Öğrenci (Diğer) / Amasya

Standart
Alt 07-02-2009 #3
Ben photoshop kullanmadigim icin istedim.
Ben photoimpact kullaniyorum, onda da öyle oluyor mu bilmiyorum.
Photoimpact psd dosyalarini acitigi icin yazdim.
selamlar..
Bu mesajdan alıntı yap
blueden isimli Üye şimdilik offline konumundadır

blueden

Hiç Biri / Konya

Standart
Alt 07-02-2009 #4
Ben photoshop kullanmadigim icin istedim.
Ben photoimpact kullaniyorum, onda da öyle oluyor mu bilmiyorum.
Photoimpact psd dosyalarini acitigi icin yazdim.
selamlar..
En azından çizmeyi deneseydiniz, buyrun boyutu biraz küçüktü ama çizdim,+sizin resminizi .psd yaptım.

Basörtüsü psd ariyorum

Basörtüsü psd ariyorum
Geçersiz Bağlantı

Kolay gelsin.
Bu mesajdan alıntı yap
05li isimli Üye şimdilik offline konumundadır

05li

Öğrenci (Diğer) / Amasya

Standart
Alt 07-02-2009 #5
tesekkürler kardes, cok sagol, bu islerde biraz acemiyim kusura bakmayin.
selamlar
Bu mesajdan alıntı yap
blueden isimli Üye şimdilik offline konumundadır

blueden

Hiç Biri / Konya

Standart
Alt 07-02-2009 #6
tesekkürler kardes, cok sagol, bu islerde biraz acemiyim kusura bakmayin.
selamlar
Rica ederim.

http://www.grafikerler.net/fotografc...an-t40171.html
Bu linkede göz atmanızda fayda var.

İyi forumlar.
Bu mesajdan alıntı yap
05li isimli Üye şimdilik offline konumundadır

05li

Öğrenci (Diğer) / Amasya

Standart
Alt 07-02-2009 #7
tesekkürler, ben bunu görmüstüm ama amacima uymadi.
ben abstract biseyler ariyordum, cok sagolun tekrardan.
selamlar.
Bu mesajdan alıntı yap
BYsameTR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

BYsameTR

Fotoğrafçı / Yurtdışı

Standart
Alt 06-03-2009 #8
Ben bunu .PSD Datayini istiyorum....:worried:

En azından çizmeyi deneseydiniz, buyrun boyutu biraz küçüktü ama çizdim,+sizin resminizi .psd yaptım.

Geçersiz Bağlantı

Kolay gelsin.
Bu mesajdan alıntı yap
kasta095 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kasta095(34)

Grafiker / Yurtdışı

Standart
Alt 06-03-2009 #9
Ben bunu .PSD Datayini istiyorum....:worried:

thematrix
daha önce bilerti nasıl bu terz çalışma oluyor... blueden, sizin için resmi üzerine Pen Tool aracı kullanarak PSD olarak kayit ettı....

sizde her hangi başörtülü resmi üzerine PEN TOOL aracı kullanarak detaylarısahip olabilirsiniz... Her şey de hazır beklemeyin. Her emeğe karşılık var
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
ariyorum, basortusu, psd

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
iş ARIYORUM ftma Sonuçlanan İlanlar 1 16-07-2008 12:18:16
Dj resimleri ariyorum uygarr Vektörel 1 11-04-2008 18:37:17
2. El G5 Ariyorum mustafagrafik İkinci El Pazarı 0 08-04-2008 15:19:35
İŞ Ariyorum extrablue Sonuçlanan İlanlar 2 04-12-2007 00:53:49

Kapat
Şifremi Unuttum?