![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | merhaba kartvizit çalışması yaptım sizce eksik olan bir yer var mı? ![]() |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | İkinci çalışman biraz boş gibi geldi ama birinci çalışman övgüye değer umarım daha başarılı çalışmalar çıkarırsın emeğine sağlık.Saygılar. |
| |
| | #3 |
| | ilk calisma gayet basarili olmus ismi biraz daha yukarı al derim sadece eline saglik |
| |
| | #4 |
| | cok sıradan geldi bayan kuaforu ıcın daha hoş malzemeler cıkabılır die dusunuorum mesela renk olayını tek düşünmeyelim daha canlı renk kullanabılırz emeğine sağlık |
| |
| | #5 |
| | 1.çalışmayla karşılaştırıldında 2daha iyi duruyor.ama biraz daha zorla derim ben daha farklı şeyler çıkarabilirsn. |
| |
| | #6 |
| | çok tş ederim arkadaşlar daha stajımı yeni tamamlıyorum umarım daha iyi olurum |
| |
| | #7 |
| | bu tarz bişeyler kullansan nası olur ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #8 |
| | |
| |
| | #9 |
| | İlk çalışmada resim boğulmuş bence mor renk kötü seçim.. 2.çalışmada film şeridi bir kuaförü değil sanki bir fotoğraf stüdyosunu anlatıyor .. |
| |
| | #10 |
| | 1. çalışma hoş olmuş fakat ben de kartvizitte görselden yana olmayanlardanım çizim kullansan daha iyi olurdu ![]() |
| |
![]() | |
| Tags |
| bayan, kartvizit, kuaföre |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |