| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Mesaj arQuiteCto tarafından (19-04-2008 Saat 16:35:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: resmler düzeltildi |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() ![]() | adres kısmı beyaz rengi yaparsınız daha iyi görunüm olur. Yeşil rengi, drop shadow verdınız hoş olmadı. Eda/Murat yazı dortgen gibi bir rengi verirsiniz belergin olması için.. iyi çalışmalar |
| | |
| | #3 |
![]() | o yazı fontuna göre biraz değişir ama 20 punto kartvisit için büyüktür normalde. 7 puntodan da korkma, o da çok küçük değil aslında. kartın estetiği için bu font sık kullanılıyor. benim sana tavsiyem sık kullandığın bazı yazı fontlarından değişik puntoları A4 e sıralayıp çıktı al. lazım olursa çıktıdan büyüklüğüne bakarsın. ekran yanıltır çünkü. Kolay gelsin. |
| | |
| | #4 |
![]() | Valla ne diyim arkadaşim güzel olmuş ama bayan kuaförleri çok titiz oluyorlar ben bir kuaföre 3 tasarım yaptım beğendim bastıralım dedi (üç ayrı tasarım üç ayrı baskı yaptık) ama her seferinde baskıdan geldikten sonra beğenmedi üç kuruş kar edelim derken külli zarar ettik bence dikkat et bayan kuaförlerine işlerinde başarılar dilerim |
| | |
| | #5 |
| Yanolmıyorsam Corelde yapılmış.Renkleri biraz daha yumuşat en azından birini..Yeşil çok kötü durmuş.. | |
| | |
| | #6 |
| renkler çok kötü duruyor | |
| | |
| | #7 |
![]() | Fazlasıyla kötü bir çalışma olmuş. |
| | |
| | #8 |
![]() | eda&murat okunmayacak kadar karışık geldi bana en beğendiğim 1. sıradaki fakat genede gözüme çarpan bi kaç terslik var sanki.... Şöyleki: Adreste gölgeleme hoş durmamış. Bloklama göz yoruyor ya sağa ya sola olmalı Adres kartvizite göre çok yer kaplamış Belki kendileri biliyor ama şehir de olmalı sanki adreste diye düşünüyorum. Fontunda Türkçe sorunu yaşıyorsun sanırım PS ile hiç olmazsa noktalarıda koy "Ö" de mesala kolay gelsin |
| | |
| | #9 |
![]() | Çalışmaya başlamadan önce en azından bir araştırma yaparsan (internet yada basıla kartvizit çalışmalarından) daha iyi bir sonuca varabileceğine eminim. Saygılarımla |
| | |
| | #10 |
| üzgünüm ama karışık ve basit bir kart olmuş daha iyisini yapabilirsiniz | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bayan, calismasi, Çalışması, kartvizit, kuaforu, kuaförü |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |