| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Platin Bayan Kuaförü Logo Tasarımı Arkadaşlar yeni açılacak olan bayan kuaförüne logo tasarımı yaptım, beğeninize sunuyorum. ![]() •´¯`•*» ( B¥ îMåj ) «*•´¯`• ----------------------------- "Güzellik, Bakan Gözdedir" |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | eline sağlık güzel olmuş,ancak ilk bakışta platin platim gibi okunuyor sanırım sağ tarafa koymuş olduğun yapraklar son harfin "m" gibi algılanmasına neden oluyor, kontur yada renk değiştirerek karışıklık gidebilir,bu benim naçizene fikrim onun dışında tasarım hoş beğendim. iyi çalışmalar. arzu/antalya |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkürler arzu eğer okunmada sorun varsa hemen bi çaresine bakmam lazım ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | güzel olmuş fakat bence sarı çiçeğe orada ihtiyaç yokmuş ![]() birde 'i' nin noktasını nokta(.) olarak değilde üstünden devam eden çiçekteki gibi düşünsen sanırım daha iyi olur. Ellerine sağlık. |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
platin yerine platın okunurmu acaba diye düşünmütüm, birde sizin dediğiniz gibi yapayım yanında. | |
| | |
| | #6 |
![]() | byimaj kardesim calisman cok güzel birtek beni rahatsız eden platin in noktasi onu kaldirip birtane siyah o ardındaki çiçeklerden koysan ve koyudan softlaştırarak ardından gelenleri dağıtsan... benim fikrim daha iyi olur. eline saglik. |
| | |
| | #7 |
![]() | inan misgraphic arkadaşımın yazdıklarını görmeden yazmıstim bende katiliyorum yukaridaki notlarimla kendisine. saygilar. |
| | |
| | #8 |
![]() | teşekkürler yako, denicem ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | öncelikle fazla detaylı görünüyoo logo değilde resim gibi fazla renk kullanılmış çiçek desenlerini kaldırırsan daha hoş duracağı inancındayım sanırım çok yoğun bi dönemdesin biraz istirahat etmelisin fazla iş temposu yaratıcılıgı engeller kanaatindeyim kolay gelsin iyi çalışmalar |
| | |
| | #10 |
![]() | ellerine sağlık font seçimide renk seçimide tam oturmuş gerçektende hoş olmuş baktıkça bakasım geliyo |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bayan, bayan buafr, kuaforu, kuaförü, logo, platin, tasarimi, tasarımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |