| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | grafikerler.net üyelerinin bayramını kutlar, daha nice bayramları sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu geçirmenizi dilerim |
| | |
| | #3 |
![]() | Herkesin kurban bayramini kutlarim. |
| | |
| | #4 |
![]() | Sayın admin : Bu güzel ve anlamlı mesajınız için teşekkür eder. Tüm üyelerimizin arkadaşlarımızın dostlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutlarım... |
| | |
| | #5 |
![]() | Bayramınız Kutlu Olsun... Sevgi dolu, Huzurlu ve Mutlu Bayramlar dilerim.. |
| | |
| | #6 |
![]() | sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum Canım Türkiye'me... |
| | |
| | #7 |
![]() | hayırlı, bereketli ve huzur dolu bayramlar temennisiyle... Kurban Bayramızın Mübarek olsun. |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | En içten dileklerimle herkesin kurban bayramı mübarek olsun...Hep birlikte nice bayramlara... |
| | |
| | #10 |
![]() | SevgiLi ADMİN :ÖnceLikle Teşekkür ederim. Ben de Grfikerler.net ailesinin ve Tüm üyelerimizin Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Daha Nice GüzeL Bayramlarda sevdiklerimizle birlikte oLmak dileğiyle sevgiyle kalın derim. saygilarımla...Bi MiKrOp işte ![]() Mesaj MiKrOp tarafından (19-12-2007 Saat 14:16:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hey kötü kalp :) RenkLi yazdım biliyorum ama bu bayram msjı süsLü oLucak tabe :P) Bayramda yasak olmas :) saygıLarımla... |
| | |
![]() | |
| Tags |
| ağustos, bayraminiz, bayraminiz kutlu olsun, bayramımız, kutlu, olsun, zafer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |