| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Çok güzel heykeller bu heykellerin nerede olduğunu ne anlam ifade ettiklerini yani kısacası heykellerin hikayelerinden bahsedersen çok güzel olacak ,ayrıca heykellerle ilgilide biraz bilgilendirirsen bizi çok sevinirim(madem ilgileniyorsun biraz birşeyler öğrenelim senden) teşekkürler ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | evet gercekten cok guzeller ben de bilgilendirilmek isterim. |
| | |
| | #4 |
![]() | bende beğendim saol paylastıgın için evet bende bilgilenmek isterim dogrusu... |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadaşlar bu bilgilendirmeyi bıraz geç vericem çünkü finallerim bittii istanbula dönuyorum onun için geç verirsem kusuruma bakmayım tşkler yorumlarınız için..emın olun en kısa zmanda bilgilendirmeye çalışıcam. |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkürler...bekiyoruz... |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşlar hepsini bulamadım ama bır kaçını kısa şeklde soylıyım 1. resim;estetik ve guzellilk.2:yanlız kalmayı ve yanlızlığın kötu ama aynı zaman da cok ıyı olması demek gıbı bişey.3:yok 4:köpeklerin yuceliği ve ne kadar kusursus bır varlık oldukları.5:eski çağlardan kalıp insanlara hitap etme insanalrı hükmün altına alma ..tşkler hepinize |
| | |
| | #8 |
![]() | gel bilgilerde sundan bizlere çok iyi olur heykeller güzel tşk |
| | |
| | #9 |
![]() | (ozkanturk) anlayamadım demek ıstedıgını bıdaha anlatırmısın.. |
| | |
| | #10 |
![]() | ![]() bu da benim sevdiğim heykellerden bir tanesi. |
| | |
![]() | |
| Tags |