| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | oldukça güzel ellerinize sağlık ama bence o 3 küçük resmin soluna bi tane güzel görsel daha ekleyin boş kalmış gibi durmasın ellerinize sağlık... başarılar |
| | |
| | #3 |
![]() | 2009 yazısından aşağısı güzel ama yukarıyı biraz daha süslesen daha iyi olurdu kanımca |
| | |
| | #4 |
![]() | 2009 yazısı çok sade kalmış bide ortalayıp floral felan koyarak dene istersen emeğine sağlık |
| | |
| | #5 |
![]() | ortadaki 3 görselbirbiri üzerinebindirerek sol tarafa doğru silik olarak ve fotoğraflar birbir üzerine bol faderle binerse biraz daha hoş olabilir diye düşünüyorum kolay gelsin |
| | |
| | #6 |
![]() | eyvalla sagolun tesekkurler |
| | |
| | #7 |
![]() | ellerine sağlık demek isterdim ama ne bileyim göz tamamlamıyor. sana tavsiyem çalışmalarını boyuta sınırlama 1cm yada 0.5 cm yanlardan boşluk bırak... birde kullanmış olduğun fotografı öor kısma kadar getir beyaz yer kalmasın. kullanmış olduğun küçük fotoğraflarıda oeda açık mor olan kıma 2009 un soluna sırayla diz gerekirse o mor kısmı biraz daha büyüte bilirsin aşırıya kaçma... kullanmış olduğun küçük fotoğrafları sırasına göre düz neden dersen bir sonraki sayfadaki gelecek fotografi ilk sıraya yanı sola ilk bölüme koy ondan sonraki sayfadada ondan sonra gelecek olanı koy böylelikle bir birinin devamı olmuş olur. birde Mordoğan belediyesi ve amblem yada logosunu ortala derim. ve kullanmış olduğum motif gereksi bence. kaldırmanı tavsiye ederim. ufak bişey daha belirteyim bunlar önemli çünkü. kullanmış olduğun renkleri o ayların mevsimine göre renklendir derim. daha etkili olur. Sıktıysam özür dilerim. başarılar diliyorum. |
| | |
| | #8 |
![]() | gerçekten öneri ve eleştirilerin için teşekkür ederim paylaştıkça doğru ve güzel yol bulunacak |
| | |
| | #9 |
![]() | Galiba fotoğraf çekimleri size ait değil, ama ben olsam işe ilk önce fotoğraf çekimlerinden başlardım. 12 mpx. lik Nikon D80 yada daha üstü ile 135mm lik bir objektiften çok güzel fotoğraflar çıkar. Bu fotoğraflara biraz hdr uyguladınız mı Tek bir fotoğraf olsa da olur. Gerisini gözler görmez. Ama bu haliyle, netten bulunmuş fotoğraflar yanyana gelmiş gibiler. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| 2009, belediye, icin, takvim, örnek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |