Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim

3D Studio Max - Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim ...

Cevapla
Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim
serkan4747 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serkan4747

Öğrenci (Diğer) / İstanbul

Standart

Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim

Alt 05-01-2013 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.
Ben background da bir video atmak istiyorum acaba nasıl yapabilirim ? Kullandığım sürüm 2013.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

mehmet1221 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

mehmet1221

Baskıcı / Bingöl

Standart
Alt 05-01-2013 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
bu soruya nasıl bir cevap alcan merak ediyorum ya ben çok yorgunum anlamadım yada soruda bir eksiklik var hangi sürüm hangi program ? hangi background vs..
Bu mesajdan alıntı yap
Hugareva isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hugareva

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 06-01-2013 #3
bu soruya nasıl bir cevap alcan merak ediyorum ya ben çok yorgunum anlamadım yada soruda bir eksiklik var hangi sürüm hangi program ? hangi background vs..
Evet soruda eksiklik var, hangi program olduğu bile belirtilmemiş.
Bu mesajdan alıntı yap
CMFERADOR isimli Üye şimdilik offline konumundadır

CMFERADOR

Fotoğrafçı / Antalya

Standart
Alt 06-01-2013 #4
3Ds Max forumu, yani büyük ihtimalle 3Ds Max'ten söz ediyordur diye düşünüyorum.
Bu mesajdan alıntı yap
orhanyılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

orhanyılmaz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 06-01-2013 #5
Arka plana neden vidyo ekleyeceksin_?
Arka plandan kasıt bir tv veya plazma ekranına vidyo eklemekse, tv veya plazmanızın ekranını edit poly veya edit mesh'e çevirip sonrasında ekran olacak poligonları seçip materialine, vidyo atamalısın, matarial editörden diffuse'sini bitmap seçip içine vidyo atarak bu olayı çözersin
Bu mesajdan alıntı yap
serkan4747 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serkan4747

Öğrenci (Diğer) / İstanbul

Standart
Alt 07-01-2013 #6
Kusura bakmayın yorumlarınıza cevapta geç kaldım internetim gitti de :
Ben şunu istiyorum şimdi şu videoda 7. dk yi açarsanız anlayacaksınız bunu ben yapamıyorum benimki 3ds max 2013 te nasıl yapabilirim ?

Bu mesajdan alıntı yap
orhanyılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

orhanyılmaz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 07-01-2013 #7
Kusura bakmayın yorumlarınıza cevapta geç kaldım internetim gitti de :
Ben şunu istiyorum şimdi şu videoda 7. dk yi açarsanız anlayacaksınız bunu ben yapamıyorum benimki 3ds max 2013 te nasıl yapabilirim ?


7.dakikada view Background penceresini açıyor! Alt+B
Bu mesajdan alıntı yap
bobmarley1910 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

bobmarley1910

Hiç Biri / Ankara

Standart
Alt 08-01-2013 #8
video eklemiyor ... arkaplana ekledigi resmi gösteriyor olay bu video ile alakası yok..
Bu mesajdan alıntı yap
ontec isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ontec

Grafiker / Adana

Standart
Alt 11-01-2013 #9
eğer ki video önünde 3d yerleştirme bir manada compositing yapacaksanız bunu 3dsmaxde yerleştirmek yerine self ill verilmiş yeşil bir backgroundda render alıp after effects gibi bir video edit programı ile görüntüleri birleştirirseniz ( keying) çok daha iyi sonuç alırsınız yok ben illa 3ds max den yapacam derseniz . videoyu environment olarak da atabilirsiniz yada arkadaşın dediği gibi bir objeye texture olarak da atabilirsiniz.
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
sigara dumanında ismim yazsın istiyorum nasıl yapabilirim acil yardımcı olabilirmisiniz mesleksiz Photoshop Soru ve Sorunlarınız 1 01-12-2011 11:59:34
Resme göre yazımın şekillenmesini istiyorum nasıl yapabilirim? curcik InDesign 2 02-05-2011 01:14:36
Bu resimleri nasıl yapabilirim acaba lütfen yardım.. sezai74 Photoshop Soru ve Sorunlarınız 0 28-01-2010 23:20:25
grafikerler.net'in Background'nu Nasıl Yapabilirim seliim Photoshop 2 25-07-2008 14:19:12
background transparan nasıl yapabilirim xl9009 Photoshop 6 21-03-2008 16:53:35

Kapat
Şifremi Unuttum?