ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum

Karakalem - ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum ...

Cevapla
ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum
kgozde isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kgozde

Grafiker / Muğla

Standart
Alt 22-12-2007 #21
Sponsorlu Bağlantılar

hatırlıom bende böle çizmistim kalemi ilk elime aldıım zamanlarda. vayyy ama zaman geçtikce ve isteyerek yaptıkca nelr cıkacaktır ortaya, çizgilerin cok sert gibi gözüküo elini birazdaha serbest bırakırsan o yumuşaklığı yakalarsın sanıyorum. Bol şanslar ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
rukiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır

rukiş

Öğrenci (Grafik) / İstanbul

Standart
Alt 22-12-2007 #22
                             Sponsorlu Bağlantılar
merhaba arkadaşım bende lise3 e gidiorum grafik tasarım we foto. öğrencisiyim ilk çalışman için ; sanki figür altta indikçe küçülmüş gibi bi insan figüründe altta olann büyüklük okadar göse batmaz ama üstte olursa bu kötü durur ikinci çalışmada ise el kol we parmaklar birbirinden ayrı gibi duruo çizgilere gelince bu karakter meselesi birazda çizgilerimis bisi anlatır ama bence araştırma çizgilerinden kaçınma diceksinşimdiarkadaşımben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorumsen benden iyimi yaparsınn walla öleee çok bii fark yok ama bisbaşındaıs bildiğimis şeleriii sölemeliyiski geliştirelimmm tşkler ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
maerdlegna isimli Üye şimdilik offline konumundadır

maerdlegna

Grafiker / Antalya

Standart

slm...

Alt 24-12-2007 #23
devam devam devam....

form arayışlarına gir...

tek kontor hatlı çizgiden çık...

araştırma çizgilerin bilinçli ve amaca uygun olsun...

suratda biraz formu ve yerleri belli etsen iyi olur...

çok detaya girmen iyi değildir hiç bizaman...

komposizyonada biraz dikkat etmen gerekiyor...

ama çalışmaya devam..vazgeçmek yok...
Bu mesajdan alıntı yap
kgozde isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kgozde

Grafiker / Muğla

Standart
Alt 09-01-2008 #24
tabıkı hepimiz böyle başladık. Zaman gerekli, elinin iyice alışması gerekli o kadar. çizgilerini yumuşatmaya ve kıvrak calışmaya bak. Elini sertbest bırakırsan kendinde daha rahat çizdiğinin farkında olacaksın. Ama bu işte en önemlisey isteme o olmadan asla olmuyor. Ben en cok üzgün hallarimde çizmeyi severim kendimi kağıda kapatır ve işimi bitiririm. herkesin bi tarzı var tabı ben daha yeniyim yorumlarınızı almak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
flyboys isimli Üye şimdilik offline konumundadır

flyboys

Öğrenci (Grafik) / İstanbul

Standart
Alt 15-01-2008 #25
cizgilerin cok zayıf nerde okuyosun onu ögrenebilirmiyim kursa gittin mi hiç yoksa kendi çabanlamı yaptın
Bu mesajdan alıntı yap
Standart
Alt 02-02-2008 #26
]bence ilk resimde adamın kolları ve elleri arızalı ikincide iseparmakların çıkış yerlerinde problem var kendi parmağına bakarsan hepsi aynı yerden çıkmıyor hepsi kendi arasında orantılı bide parmaklar kırıldığı yerlere dikkat et yinede güzel olmuş devam et pes etmek yok yola devam
Bu mesajdan alıntı yap
ufukdural isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ufukdural(52)

Hiç Biri

Standart
Alt 02-02-2008 #27
hadi hayırlısı..karalamaya devamm..herşey daha güzel olacak..
sadece sabır ve çaba..

saygılarımla
Bu mesajdan alıntı yap
Elsi isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Elsi

Grafiker / Kocaeli

Standart
Alt 08-02-2008 #28
Yetenek sınavı içi kesinlikle yetersiz... ışık gölgeni görmek isterim aslında bende Lise 3 deyim...sanırım bi kaç sene sonra yarışıcağız....: )
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
kra kelm, karekalem, kare kalem, kara kalem, lise 3 karakalem

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
mac almak istiyorum yardım blizzard Macintosh 24 28-06-2010 19:21:27
Makine almak istiyorum Qesta Dijital makineler 12 13-05-2010 16:11:57
mac dersi almak istiyorum... kahan.35 Macintosh 12 05-09-2008 21:56:21
mrb arkadaşlar daha çok yeniyim benide alın aranıza.... _ysm_ Hoşgeldiniz 10 24-04-2008 15:01:16
Yorumlarınız.. Daha yeniyim. (Rebellious Logo) Rebellious Logo Tasarımları 9 23-04-2008 00:45:22

Kapat
Şifremi Unuttum?