ben de grafiker olmak istiyorum

Hoşgeldiniz - ben de grafiker olmak istiyorum ...

Cevapla
ben de grafiker olmak istiyorum
Shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Shakti

Eğitimci / Kayseri

ben de grafiker olmak istiyorum

Alt 15-07-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

ben aranıza az önce katıldım..

evet ben de grafiker olmak istiyorum yaşı yok değil mi bu işin ben de grafiker olmak istiyorum en azından amatörce kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum, bi anda acayip bir heves geldi içime onun sönmesine izin vermeyeceğim ben de grafiker olmak istiyorum

ilk etapta adobenin herşeyini yüklettim bilgisayarıma.. (herşeyini dediğime bakmayın belki yarısı bile deildir ama baya bişeyler vardı içinde)
illustratorda çiçek böcek yapmaya başladım, deneme yanılma ile ilerliyorum napım..

bana ne tavsiye edersiniz? hiç ama hiç birşey bilmeyen birisi çin adobe zor mudur ve sizce kendi kendime öğrenebilir miyim birşeyler.. (tabiki sizin de yardımlarınızla ben de grafiker olmak istiyorum

şimdilik bu kadar olsun ilk günden başınızı ağrıtmıyım ben..

sevgi ile kalın

:rofl:
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

nilay91 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

nilay91(26)

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 15-07-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
meraba arkadaşlar bende grafiker olmak istiyorum. ben de grafiker olmak istiyorum zaten suan lisede grafik ve fotoğrafçılıkta okuyorum son yılım inşallah olurum ben de grafiker olmak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
el_chancho isimli Üye şimdilik offline konumundadır

el_chancho(29)

Hiç Biri / Kocaeli

Standart
Alt 15-07-2008 #3
Arkdaslar grafiker olup olmamak sizin azminize ve ustaların belirttigi olmassa olmaslar baglı...azminiz ve yaratıcılıgınız bol olsun...
Bu mesajdan alıntı yap
Shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Shakti

Eğitimci / Kayseri

Standart
Alt 16-07-2008 #4
teşekkür ederiz ben de grafiker olmak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Hepyek isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Hepyek

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 16-07-2008 #5
Sitemize hoşgeldiniz.
Bu mesajdan alıntı yap
Shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Shakti

Eğitimci / Kayseri

Standart
Alt 17-07-2008 #6
hoşbuldum ben de grafiker olmak istiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
merve1245 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

merve1245

Öğrenci (Grafik) / Konya

Standart
Alt 29-03-2011 #7
arkadaşlar ben de yeniyim kabul ederseniz grafiker olmak istiyorum ygs puanıyla nasıl alınıyo fikri olan bana ulaşailir mi lütfeeennn yardıma ihtiyacım var bekliyorum
Bu mesajdan alıntı yap
xpcd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

xpcd

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 01-04-2011 #8
belki bir çok kişi bana kızacak ama sana en iyi tavsiyem sen sen ol olma grafiker

ama genede sen bilirsin

Yolun Açık Olsun
Bu mesajdan alıntı yap
chloe isimli Üye şimdilik offline konumundadır

chloe

Öğrenci (Diğer) / İstanbul

Standart
Alt 03-08-2011 #9
merhabalar arkadaşlar..
bu siteyi dakikalar önce keşfettim.öncelikle şunu belirtmeliyim ki çok iyi bi site.siteyi görür görmez aklıma gelen ilk şey kaydolmak oldu.grafik tasarım üzerine bu denli yoğunlaşan ve interaktif iletişimi bu denli sağlayan sayılı sitelerden biri olmuş.. ben de grafiker olmak istiyorum
benim öncelikle sizlere bir sorum olacaktı.ben bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve grafik tasarımı alanında uzmanlaşmak istiyorum. üst sınıflardaki arkadaşlarımın belirttiklerine göre 3. sınıfta seçmeli bir ders olarak grafik tasarımını kısmen öğrenebilecekmişiz. ben bu zamana kadar bu konudaki eksikliklerimi kurslar ve sertifika programları ile kapatabilirim diye düşünmüştüm ama forum ortamında geçen konuşmalardan öğrenebildiğim kadarıyla bu kurs ve sertifika programlarının pek bi yararı olmuyormuş.. açıkçası aklım karıştı;ne yapacağım konusunda kararsız kalmış durumdayım..acaba bu konuda yardımcı olabilecek en azından birkaç öneride bulunabilecek arkadaşlar var mıdır acaba..? :\
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
ben, grafiker, istiyorum, olmak

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
grafiker olmak istiyorum zuzucanısı Sonuçlanan İlanlar 24 02-05-2011 09:47:02
grafiker olmak istiyorum.ama nasıl? kagan66 Temel Tasarım İlkeleri 62 31-12-2010 04:13:33
animatör olmak istiyorum gozzi Kantin 1 06-09-2008 14:06:29
stajyer olmak istiyorum missdenqesis Sonuçlanan İlanlar 0 26-03-2008 15:43:37

Kapat
Şifremi Unuttum?