Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

Edebiyat - Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play ...

Cevapla
Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
child_play isimli Üye şimdilik offline konumundadır

child_play(32)

Hiç Biri / Adana

Standart

Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

Alt 03-03-2010 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Bir bilsen Güneş'i ne kadar özledim!
Her sabah seninle doğuşunu nasıl özledim bir bilsen...

Duysam sesini yine martıların çığlığıyla,
Gözlerine bakıp
Yine haykırsam sevgimi
Bitkin, çaresiz dalgalarla...

Unutmak!
O kadar kolaymış ki...
Ben, çoktan unuttum gülüşünü!

Ama kalbim unutmadı,
Unutmaz;
Unutamaz!

Gelincik tarlalarında büyüyen sevdam,
Ufukta açan bir gülün masumluğu
Ve bir de gözlerin...

Çakmaktaşı kıvamında,
Bir alev misali, bir kor...
Yakıyor içerimi!

Ve ben;
Yine sendeyim, seninleyim!
Her zaman seninleyim...

Nerede bir kuytu gölge varsa oradayım!

Başakların kokusundayım,
Karlı yol kenarlarında,
Ceylanların "aşk" melodileri fısıldadığı bu koca ormanda
"Yapayalnız" seninleyim...

Uykuların bölündüğü semalarda,
Yanıbaşında...
Kimi gerçeğinde,
Kimi rüyanda...

Gözlerinin daldığı yerdeyim işte!
Nasıl anlatayım daha?..

Sırf yağmura inat yazdım bu satırları!
Bedenimi titreten,
Ruhumu üşüten bu ayazda...
Bir delilik yaptım;
Sen affetsen de affetmesen de yazdım işte!
Nasıl anlatayım daha?..

Yasak bir gölgeyim gülüm,
Sana yakın olamıyorum!
Sana yasaklandım sanki,
Sesini duyamıyorum!

Sana yaklaştıkça, anlatamıyorum!
Sesini duydukça, sağırlaşıyorum!
Gözlerine baktıkça
"Kör oluyorum gülüm"... Affet beni!

Bir "sağır"a, bir "kör"e, bir "dilsiz"e...

Neyse; gerisini söylemeyeyim.
Varsın "o" da içimde kalsın,
Diğerleri gibi...
Senin gibi!..

BEN GİDİYORUM gülüm!
Vakit doldu...

"Son yolculuğumda" yazmak istedim bu satırları.
Yazdım işte!
Nasıl anlatayım daha?..

İçim acıyor, anlatamıyorum be gülüm!
Yüreğim çok acıyor...

Dün yine seni gördüm rüyamda;
Saçlarına "beyazlar" düşmüştü!

Sonra,
Sonra beni çağırdın yanına;
Ben geldikçe kaçtın,
Yaklaştıkça uzaklaştın!
Sanki beni de götürüyordun bir yere:
Bir yerlere...

Götürdün zaten!

Aldın beni benden,
Çaldın ya beni benden...

Artık duyamıyorum;
Sana yasaklandım sanki
Konuşamıyorum, anlatamıyorum.

Seni düşünmekten başka "hiçbir şey" yapamıyorum...

Ne olur affet beni gülüm!
Çünkü seni düşünüyorum...
Ne olur affet beni!
Çünkü SENİ SEVİYORUM!
Bu,
Son sözüm:

BEN GİDİYORUM!..



Şiir: child_play
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

finfik isimli Üye şimdilik offline konumundadır

finfik

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 03-03-2010 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
bu da güzel olmuş Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play yüreğine sağlık...

belki anlar seni bir gün Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Bu mesajdan alıntı yap
özgüll isimli Üye şimdilik offline konumundadır

özgüll

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 03-03-2010 #3
:crying: Ne kadar duygu yüklü. Yerine ulaşmasını dilerdim. Gerçi sen ne yazarsan yaz herşey karşı tarafın anlayışına bağlı. :crying:

Teşekkürler...
Bu mesajdan alıntı yap
child_play isimli Üye şimdilik offline konumundadır

child_play(32)

Hiç Biri / Adana

Standart
Alt 03-03-2010 #4
bu da güzel olmuş Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play yüreğine sağlık...
belki anlar seni bir gün Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Teşekkürler finfik. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play Ama artık çok geç. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play Ve şükürler olsun ki çok geç. :smile:

:crying: Ne kadar duygu yüklü. Yerine ulaşmasını dilerdim. Gerçi sen ne yazarsan yaz herşey karşı tarafın anlayışına bağlı. :crying:
Teşekkürler...
Kesinlikle katılıyorum. Ve şunu diyorum: "Ne kadar anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadarsın". Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Yorumun için asıl ben teşekkür ederim. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

(Not: "Yerine ulaşmasını dilerdim." alıntı.
Şükürler olsun ki ulaşmamış :giggleBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Bu mesajdan alıntı yap
_Anathema_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır

_Anathema_(31)

Hiç Biri / İstanbul

Standart
Alt 15-03-2010 #5
gitmek gerekir bazen herşeye inat.sevmekte yürek ister ve tabi gidebilmekte.
bunu yazana değil yaşatana teşekkür etmeli aslında.çünkü ona yazılmış bunlar.ama tabiki ona bağlı olan yüreği unutmamak lazım.yüreğine sağlık.
Bu mesajdan alıntı yap
child_play isimli Üye şimdilik offline konumundadır

child_play(32)

Hiç Biri / Adana

Standart
Alt 15-03-2010 #6
Teşekkür ederim. :crying: Sizin de yüreğinize sağlık.
Bu mesajdan alıntı yap
kurbaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kurbaa(29)

Yrd. Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 15-03-2010 #7
Gitme yaaa Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

"Yasak bir gölgeyim gülüm,
Sana yakın olamıyorum!
Sana yasaklandım sanki,
Sesini duyamıyorum!"

Bu dörtlüğe bayıldığımı söylemeliyim, çook anlamlı...
Ellerine sağlık....

(Bu arada benim yorumumu yazmamışşsın yaa, çook alındım, söz ağızdan 1 kere çıkar, kısa ve öz -aynı benimkiler gibiBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play- bi yorum yapsaydınBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play )

(Senin Notun: Söylediklerinin şiirlerinin yerine ulaşmasını dilerdin ama şükürler olsun ki ulaşmamış dimiBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play )

(Benim Notum: Şiirlerini aynı başlık altında paylaşsan keşke, 1 hafta olmuş yeni okudum.. :S Diyorum neden sıcak değil bu şiir, meğer 1 haftalıkmış. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_playBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Yüreğine sağlık
Bu mesajdan alıntı yap
child_play isimli Üye şimdilik offline konumundadır

child_play(32)

Hiç Biri / Adana

Standart
Alt 15-03-2010 #8
Gitme yaaa Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

"Yasak bir gölgeyim gülüm,
Sana yakın olamıyorum!
Sana yasaklandım sanki,
Sesini duyamıyorum!"

Bu dörtlüğe bayıldığımı söylemeliyim, çook anlamlı...
Ellerine sağlık....

(Bu arada benim yorumumu yazmamışşsın yaa, çook alındım, söz ağızdan 1 kere çıkar, kısa ve öz -aynı benimkiler gibiBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play- bi yorum yapsaydınBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play )

(Senin Notun: Söylediklerinin şiirlerinin yerine ulaşmasını dilerdin ama şükürler olsun ki ulaşmamış dimiBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play )

(Benim Notum: Şiirlerini aynı başlık altında paylaşsan keşke, 1 hafta olmuş yeni okudum.. :S Diyorum neden sıcak değil bu şiir, meğer 1 haftalıkmış. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_playBen Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Yüreğine sağlık
Teşekkür ederim canım kurbiş. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play Beğendiğine sevindim.
Evet, söz ağızdan bir kere çıkar -ben de öyle yaptım- :giggle:. Senin adına yorum yazmam demiştim ve yazmadım. :rofl: :giggle:

Şiirlerimi aynı başlık altında inşallah kitap çıkınca paylaşacağım. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_playD Ama 3-5 şiirle kitap çıkmayacağına göre :giggle: biraz beklemen gerekecek. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_playarty:

Yine de sana kolaylık olsun, bir not düşeyim: Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
BU ADRESTEN açtığım bütün konuları görebilirsin. :giggle: Bu link çalışmazsa, avatarımın üzerine tıkla, açılan sayfadan istatistikler bölümüne gel ve "child_play´ait bütün Konuları arattır" linkine tıkla. Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play

Son olarak, senin de yüreğine sağlık. :angel:
Bu mesajdan alıntı yap
kurbaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır

kurbaa(29)

Yrd. Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 15-03-2010 #9
İyi bakalım, takipçin olayım o zaman senin...Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
Bu mesajdan alıntı yap
child_play isimli Üye şimdilik offline konumundadır

child_play(32)

Hiç Biri / Adana

Standart
Alt 17-03-2010 #10
İyi bakalım, takipçin olayım o zaman senin...Ben Gidiyorum!.. (Kendi şiirimdir) child_play
İyi bakalım, takipçim ol o zaman benim. :giggle:

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Neyi Fark Ettim Biliyor Musun?.. (Kendi şiirimdir) child_play child_play Edebiyat 20 03-03-2010 13:40:38
Kendi Kitabım için kapak deneyimim (Gidiyorum Hoşçakal) burweb Kitap kapağı, broşür, menü vb. 4 15-10-2009 11:14:53

Kapat
Şifremi Unuttum?