| | #1 |
![]() | ![]() "... Beni bırakın beni bırakın Beni bırakın bu caddelerde Beni bırakın beni bırakın Yıkılan eski meyhanelerde ..." |
| | |
| | #2 |
![]() | ilpostino naptın yine canevinden vurdun + bu ne güzel istanbul ![]() sandalın peşinden sürüklenesi geliyo insanın ![]() Mesaj mavitayfa tarafından (13-11-2007 Saat 03:02:26 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | çok güzel bir kare eline sağlık... |
| | |
| | #4 |
![]() | Merhaba , yeni bir fotoğrafını sunmuşsun. Pozlamada biraz sıkıntı çekmişsin gibi. Işığın yönü seni biraz zorlamış gibi. Paylaştığın için teşekkürler... |
| | |
| | #5 |
![]() | Yine Çok GÜzel Bir Fotoğraf Tebrikler Takipdeyim ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | senden şöyle cıvıl cıvıl bir havada foto bekliyorum çeker misin? |
| | |
| | #7 |
![]() | Resme beni birakin demissin ama, daha cok bir yerlere bagli olma hissini uyandirdi bende... Aglarla biseylere tutunulmus... |
| | |
| | #8 |
![]() | Sevgili Hepyek, sandal her dalgada, onu kıyıya bağlayan ipi gererek, çekerek "beni bırakın" diyor olabilir... Ya da ben İstanbul'u çok sevdiğimden "beni bırakın bu caddelerde" demiş de olabilirim... ![]() Havalar kötü be sevgili bahtınur, ben n'apim? ![]() Sol taraf karanlık sağda parlak bir güneş... Ölçüm gerçekten zordu... Ya çok karanlık ya da parlak çıkıyordu çektiklerim sevgili grgphoto... Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar... Beğenmenize sevindim... |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | "Beni birakin bu caddelerde" kismina katiliyorum. Ama sen, sen ol bogazin sularinda birakilma derim... |
| | |
![]() |
| Tags |
| beni birakin, istanbulyamurbulut |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |