| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar ve saygı değer grafikerler ; İlk öncelikle kendimi tanıtayım adım turgut baştürk (işitme engelliyim) web yazılım ve geliştirme uzmanıyım (PHP Tabanlı Siteler İçin) Kendim gibi işitme engelli olan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. İşitme engellilerin başarılı oldugu alanlardan biri daha keşfedildi GRAFİKERLİK. Duygularını kelimelerle ifade edemeyen işitme engelliler resimlerle duygularını ifade edebiliyorlar en çok tercih ettikleri mesleklerin başında Grafikerlik geliyor. Bu amaçla yola çıkarak işitme engelli bireylerimizin kişisel gelişimlerini sağlayacak ve gelecege umutla bakabilmelerini sağlayacak bir grafik sitesi kurdum. (SİTEMİZİN ADRESİNİ BURAYA YAZMAK İSTİYORUM AMA REKLAM YAPMAK İSTEMİYORUM) Saygıdeğer admin yada moderatörlerimizin onay vermesi halinde sitemizin adresini yazacagım. BİZLERİDE ARANIZA ALIR MISINIZ? |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Merhabalar Aramıza hoşgeldiniz. Bildiğim kadarı ile, ilerliyen günlerde link kütüphanesi açılacak. Benim düşüncem orayayazmanız daha uygun olucaktır. Sizin çalışmalarınızı görmek ve sizi daha çok tanımak isterim... Admin bu konu hakkında ne düşünür bilemiyorum... Saygılarımla... |
| | |
| | #3 |
![]() | aramıza hoşgeldin turgut gerçekten güzel bir i yapıyorsun |
| | |
| | #4 |
![]() | Merhaba, İnsan istedikten sonra duygu ve düşüncelerini bir şekilde ortaya koyup gösteriyor bu anlamda sizi tebrik ediyorum ve takdir ediyorum. Bu foruma hoşgeldiniz umarım bildiklerinizle bizleri aydınlatırsınız bizlerin de bir nebze size katkımız olursa ne mutlu... |
| | |
| | #5 |
![]() | aramıza hoşgeldin ... |
| | |
| | #6 |
![]() | seni aramızda görmek bizi mutlu eder ![]() |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
![]() | Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | Merhaba arkadaşlar değerli grafikleri severlerine turgut'un kız arkadaşıyım ben işitme engeliyim adım pınar grafikler ilgili olarak çalışmasını hep beraber birlikte yardımcımızı için çalışmalıyım bize destek verdiğini için teşekkürler kendine iyi bakın Saygılarımla... Mesaj Grafiker-0008 tarafından (15-06-2007 Saat 17:59:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
![]() | Bizlere katılmanıza çok sevindim aramıza hoşgeldiniz... |
| | |
![]() | |
| Tags |
| pinar, kiz arkadas, isitme engelli, gelistirme uzmani, aysen profil uye, reklam yapmak, web yazilim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |