| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | benim afiş kategorisinde ki bütün çalışmalarım şu anda bir tane yayınlıyorum ama yeni afilerim oldukça bu başlık altında sizinle paylaşmaya devam edeceğim. ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ellerüne sağlük pek bi güzell olmüşş başarılarının devamını dilekük![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | tipografi kullanımı amatörce olmuş çok daha iyi olabilirdi. kelime oyunu yapmak istemişsin sanırım ama çok başarılı değil üzgünüm |
| | |
| | #4 |
![]() | İllÜstrasyon Cok İİ Olmus Tebrİkler Tİpografİ İcİn Konusmayacagim :d |
| | |
| | #5 |
![]() | Ellerine sağlık valla güsel olmuş ama tipografi konusunda arkadşalra katıılıyorum sanırım biraz rahatsız ediyo... |
| | |
| | #6 |
![]() | ellerine sağlık güzel çalışma.tipografi hakkında yorum yapacak kadar pişmiş hissetmiyorum kendimi. güZzelL OlmuŞş |
| | |
| | #7 |
![]() | bence güzel olmuş ama yazı karakteri iyi değil... |
| | |
| | #8 |
![]() | Görsele baktığımda koyu renkler seçilmiş tamam görsel çok hoş ancak siyah ve böyle koyu renkler bir dershane için ne kadar uygundur ? İnsan görsellerini hiç değilse başka bir renk yapsaydınız ? Daha olumlu bakabilirdim. Tabii bu benim nacizane bir düşü Saygılarımla... |
| | |
| | #9 |
| bir iki tipografik hata olmasına rağmen bence güzel olmuş.. eline sağlık | |
| | |
| | #10 |
![]() | ortak olmak ile yaşamak arasındaki fark nedirki yani ikiside aynı kapıya çıkmıyormu..yani bu heyacanın dışındamı kalmak yada izleyici mi kalmak yada yaşamakmı istersiniz mi olmalıydı sanki..hmm hatalı olabilirminde ama yinede bana aynı yeri gösteriyor gibi geldi.. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| benim, afi, kategorisinde, btn, almalarm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |