| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() izmir ege mahallesi roman sakinlerini yurtlarından etmeden yerleşim planı tasarım sürecinde sunumu daha başarılı kılmak adına yapılmış ilk acemi afiş tasarımı dönemleri fotoğraf bizzat mahallenin bir kahvesinden çekilmiştir. sol köşedeki logo da kendi tasarımım.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | çalışmayı biraz büyük yüklersen daha sağlıklı yorum alabilirsin... |
| | |
| | #3 |
![]() | Bir arada yaşamaya evet... Evet dışındakileri okumak için baya bir yakından bakmak zorunda kaldım. Yazıların rengini gri tonlarda yapabilirsin. Roman - Tik Atölye çalıştığın yerse biraz küçültürsen daha iyi olur. Emeğine Sağlık. |
| | |
| | #4 |
| BİR ARADA YAŞAMAYA EVET yazısı üzerinde dursaydın keşke!!! | |
| | |
| | #5 |
![]() | ya ben hiç bişi göremedim ben,m monitörde renk ayarındada sorun var herhalde )daha büyük yükleseydin keşke |
| | |
| | #6 |
![]() | ![]() sanırım bu büyüklük yeterli olacaktır. ilginize teşekkür ederim. |
| | |
| | #7 |
![]() | Renkler güzel. Fotoşop'da fotoğraf editing de çok güzel. Belki yazıların duruşuna biraz daha minimalist yaklaşabilirdin. Eline koluna sağlık. Senin ki gibi çalışmalar görmek çok güzel. Hm bir de unutmadan; roman yazısı okunmuyor. Mesaj LupusNimbus tarafından (13-07-2008 Saat 10:26:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: unuttuğum yorum var. |
| | |
| | #8 |
![]() | arkaplanın rengi koyuyken yazı rengini de koyu seçmen olmamış , yazı üzerinde durulursa çok daha hoş bi çalışma çıkar ortaya ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | teşekkür ederim yorumlarınız için. arka planı biraz daha aydınlatmam gerekirdi. ama baskıda da fena çıkmamıştı ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | Yazılarını daha okunur yaparsan daha iyi olacaktır. Emeğine sağlık. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afişim, benim, ilk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |