Beyler Bayanlar HD Resim boyutları arıyorum

Photoshop Soru ve Sorunlarınız - Beyler Bayanlar HD Resim boyutları arıyorum ...

Cevapla
Beyler Bayanlar HD Resim boyutları arıyorum
serdarxdxd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serdarxdxd

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart

Beyler Bayanlar HD Resim boyutları arıyorum

Alt 05-09-2012 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar acil çok acil hd resim boturları lazım bana photoshop cs5 de hd resim yapacağım ama boyutları felan nasıldı :sweating:
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

icten_cagri isimli Üye şimdilik offline konumundadır

icten_cagri

Grafiker / Düzce

Standart
Alt 05-09-2012 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
resim boyutlandırmayımı soruyosun ben alamadım valla ama ben normal resim boyutlandırmayo Photoshop 'ta

ctrl > alt > i

kısayoluyla yapıyorum...
Bu mesajdan alıntı yap
serdarxdxd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serdarxdxd

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 05-09-2012 #3
yok arkadaşım bu değil mesela hd bi resim ps de nasıl yapılır bu hd wallpaperler varya onlardan yapcam boyutları ne olmalı
Bu mesajdan alıntı yap
creedwar isimli Üye şimdilik offline konumundadır

creedwar(38)

Tornado of souls

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 05-09-2012 #4
HD ''High Definition'' yani genel açıklaması Yüksek çözünürlük demek.

Yüksek çözünürlüklü bir iş yapar ve kaydedersin..Herkes istediği ebatta kullanır.
Bu mesajdan alıntı yap
serdarxdxd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

serdarxdxd

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 06-09-2012 #5
credwar kardeşim ben senden ingilizce dersi istemedim sadece hd wallapaper yapacağım ebatı çözünürlüğü nasıl oluyordu dedım nerelere goturdun konuyu neyseki buldum şimdi bilmeyenlere
1080x1920 ve 300 dpi .
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
facebook profil resim için Photshop boyutları ne kadar olabilir? LoReNzO223 Diğerleri 4 23-12-2010 18:37:34
Beyler Bayanlar ilk Kapak Tasarımım :) Sonsuz Aşk GuMgUmOk Kitap kapağı, broşür, menü vb. 21 01-07-2010 12:17:06
beyler bana fotoğrafların renkleri ile kolayca oynanabilen site ismi söler misiniz jedi_costantine Fotoğraf - Resim 0 25-12-2009 19:41:25
s.a beyler Türk Hoşgeldiniz 6 24-06-2007 15:26:21

Kapat
Şifremi Unuttum?