| | #1 |
![]() | ![]() Daha tam bitirmediğim biberli yeşil zeytin çizimi. Yaprağında biraz daha zaman harcamam gerekiyordu. Ama yinede sizlerle paylaşmak istedim.
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| |
| | #2 |
![]() | çiz çiz güzel olacak belli biara banada atarsan iyi olur bunu bitince ![]() teşekkürler. |
| |
| | #3 |
| | bende çizim yapmak istiyorum. daha bir kare bi yuvarlak yapabiliyorum bende sizin gibi nasıl cizicem.. |
| |
| | #4 |
![]() | |
| |
| | #5 |
| | bi gün cizebilmek istiyorum gercekten.. |
| |
| | #6 |
![]() | çizmek kolay değil yetenek ister bilgi, birikim ister uzun yıllar ister sen çalışmaya devam et sonra bi bak sen memnunmusun memnunsan devam et çalışmaya zeytine gelince fikrimi daha önce sana beyan ettim tabi sen yeni bir şey çıkarmanın zevkiyle dayanamadın hemen paylaştın dimi ![]() güzel gidiyo bitirince tam kahvaltılık olur
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| |
| | #7 |
![]() | Güzel olucağa benziyor ellerine sağlık...
__________________ Hepimiz sorumluyuz herkesin bir suçu var, Zaman aşımına uğrar ya da hışımına rastlar Bunun için gözün ağlar,kafan duvara da toslar yazık okadar dost var inandıklarımızın arasında çok fark var...(Sagopa Kajmer) Beni Öldürdün deyse bari,yedi buçuk milyar hepsi fani Yanlımaz Şairim 40 yıllık kani,dünya süreli rüya ve herkes fani. Kendini melek sananların hepsi cani, Dikkak dibe çekti senide zebani, İlleti zillet üzerime geldi ani, başım öne düşer ama olamam mani...(Sagopa kajmer) |
| |
| | #8 |
![]() | gece vakti canım çekti bea güzel gidiyor volkan hoca. bitmiş halini bakalım kim yiyecek ![]()
__________________ şυ ∂üηуα∂α нιçвιяѕєуιм αz σℓмα∂ı ѕєηιη кα∂αя νє нι¢вιяѕєу σzℓємє∂ιм ѕєηι σzℓє∂ιğιм кα∂αя..!! ![]() __________________________________________________ ____________________________ ÖÖÖÖZERRRR (·_·") |
| |
| | #9 |
![]() | eline sağlık volkan bitmiş halinide görmek isterim şahsen... |
| |
| | #10 |
![]() | Hakkaten Ya Benİmde Canim Çektİ |
| |
![]() |
| Tags |
| biberli yesil zeytin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |