| | #1 |
![]() | Arkadaşlar bunları freehandde çizdim. Paylaşabildikçe sizinle paylaşacam inşallah. Bunlar sadece birkaçı... (aşağıdakilerin bir bölümünün tasarımı bana ait değildir, sadece bakıp çizmişimdir) ![]() ![]() Bizim kasaba ![]() arkadaşlar ekleyemediklerim oldu. Başka zaman onları da paylaşırız inşallah. çıkmam lazım çünkü. Görüşürüz... Hoşçakalın |
| | |
| | #2 |
![]() | 2. çalışma zor gibi görünüyor glb çok uğraştın eline sağlık ... |
| | |
| | #3 |
![]() | 2. tasarım Güzel olmuş
__________________ Dün Gitti Diyor Birisi .Bu gün varsın.Yarın var mı? Baksana ölenler hep ihtiyarmı... |
| | |
| | #4 |
![]() | 2. si baya bi uğraştırmıştır heralde. Güzel çalışmalar. |
| | |
| | #5 |
![]() | ilk çalışmanı çok sefdimmm harika! |
| | |
| | #6 |
![]() | hepsi güzel freehandde butarz şeyler yapman çok güzel.2 epey vaktini almış olmalı . |
| | |
| | #7 |
![]() | köpek balığını çok sevdim, çok başarılı olmuş tebrikler.. |
| | |
| | #8 |
![]() | arkadaşlar freehande resmi convert etmeyi biliyormusunuz |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | belki bilenler vardır ama bazı kenar süsleri yada çizmleri shopta büyüterek png formatında kaydederek daha sonra freehand de açın ki zeminsiz geliyo sayfaya sonra üst menüde trace diye bi çizim aracı var onunla açtımız resmi sectimizde pat olarak çizilmiş halini çıkartıyo ve saatlerece çizmekten kurtuluyoruz genelde işe yarıyo ama bazı bazı ince çizimlerde yaramıyo umarım işinize yarar ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| cizim, freehand, vektorel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |