![]() |
| 15-10-2007 | #1 |
|
|
Sponsorlu Bağlantılar
arkadaşlar mesela çalıştığım sayfayı 320 x 480 ebatında ayarlıyorum
fakat 2 inci ve diğeer sayfalar için bu ebatı tek tek o sayfalara uyguluyorum bunu otomatik hale nasıl getirebilirim yani ilk sayfaya uyguladığım ölçüyü diğer sayfalar açıldığında otomatik olarak aynı ölçünün uygulanması için ne yapabilirim bunu daha önce biliyordum ama unuttum yapılıyor yani ama nasıl.. yardımmmmm |
|
|
| Reklam | |
![]() |
|
| 15-10-2007 | #2 |
|
|
Sponsorlu Bağlantılar
options page ayarlarından yapabilirsin.
|
|
|
| 15-10-2007 | #3 |
|
|
ama nasıl hem o ayarları nerrden apıcam oraları bilseydim bende yapardım daha açık yardımcı olabilir misin
|
|
|
| 17-10-2007 | #4 |
|
|
merhaba bildiğim kadarıyla tools
'dan options u seçiyorsun. ordan page ayarları ve size daha sonra çalışmak istediğin sayfa ebatları neyse giriyorsun ve Add page frame yi seçiyorsun bundan sonra açtığın sayfalar yazdığın ebatta açılacaktır. |
|
|
| 17-10-2007 | #5 |
|
|
sayfayı istediğin ölçülerde ayarla tools>Save Setting As Default de bundan sonra hep ayarladığın şekilde açılır
|
|
|
| 04-05-2008 | #6 |
|
|
YÜkledİĞİn Yazicinin Yazdirma Özellİklerİnden Yanİ Senİn AyarladiĞin Yerden Fakat PÜf Noktasi Hazir ÖlÇÜ SeÇme Orada( Free Sİze ) SeÇ Oradakİ BoŞluĞa O ÖlÇÜlerİ Gİr Tamam De Bİ Daha DeĞİŞmez İnŞallah
Kolay Gelsİn |
|
|
| 04-05-2008 | #7 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
| 05-05-2008 | #8 |
|
|
K.Çakır sonunda konuyu sadede bağlamış.
Diğer arkadaşlar kusura bakmasın ama sağ kulağınızı göstermek için, taksim-aksaray git gel yapmışsınız. EK'BİLGİ diğer sayfaları açmak için "PageDown" tuşuna basarsan karşına çıkacak küçük penceredeki birkaç komutla bu işi daha kolay halledebilirsin. birden fazla sayfayla çalışacaksan, bence bu komut penceresini kullan. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bir, sorunum, var, sayfa, boyutu, ile, ilgili |
«
önceki Konu
|
sonraki Konu
»
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Açıklama |
Copyright © 2007-2010 bir sorunum var sayfa boyutu ile ilgili konusundaki tüm mesajlar Grafikerler.net üyeleri tarafından yazılmıştır. Bu konudaki tüm mesajlar bir sorunum var sayfa boyutu ile ilgili ile alakalı mesajlardır. Yazılanların hepsi gerçek olmayabilir ve sadece grafikerler.net üyelerini ilgilendirir. Grafikerler.net üyelerinin birinci dereceden el emeği göz nuru olup sitemize ait yazılardır. İzinsiz kullanılması yasaktır. This page you can find information about bir sorunum var sayfa boyutu ile ilgili. Copyright of the articles are belong to their authors. |