| | #1 |
![]() | selam arkadaşlar aradığım forumu sonunda buldum. 18 yıldır grafikerlik yapıyorum. umarım buradan paylaşımlarla birbirimize yardımcı oluruz. hadi bakalım başlıyalım...... |
| | |
| | #2 |
![]() | hoş geldin ![]()
__________________ Peki ben bişe demedim... |
| | |
| | #3 |
![]() | aramıza hoşgeldiniz |
| | |
| | #4 |
![]() | hoşgeldiniz aramıza... |
| | |
| | #5 |
![]() | Aramıza hoşgeldiniz. 18 yıllık tecrübelerinizi ve bilgilerinizi burada paylaşırsanız bir çok insanın işine yarıycaktır. Forumda iyi vakit geçirmeniz dileğimle. Saygılar... |
| | |
| | #6 |
![]() | a.s hoşgeldiniz iyi forumlar. |
| | |
| | #7 |
![]() | Aramıza hoşgeldiniz
__________________ Ey ogul! Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz... |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
| | |
| | #9 |
![]() | İyi forumlar. Umarım 18 yılın birikimlerinden bizleride faydalandırırsınız..
__________________ Gökyüzünde Ne Kadar Yükselirsek,Uçma Bilmeyenlere O Denli Küçülürüz... F. Nietzsche |
| | |
| | #10 |
![]() |
__________________ yaratıcılık Allah'a mahsustur. biz sadece varolanı biraraya getiriyoruz. |
| | |
![]() |
| Tags |
| biri, beni, durdursun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |