| | #1 |
![]() | Kendimi geliştirmek adına, bu koca tatilde boş boş durmiyim direyerek yaptığım bir çalışamadır. Kurumsal kimliği ve logosunu yapmıştım afişi de yapıyım da tam olsun dedim Fotoğraf için ''Tugi'' hocama çok teşekkür ederim. Umarım birşeyler becermişimdir. Saygılar.![]() Mesaj Yunus PARLAR tarafından (03-10-2008 Saat 19:32:50 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | fotoğraf çekimi güzel olmuş cidden renkler çok ii kullanılmış tam tatil havasında ve göz alıcı düzenleme ii sizi bekliyor fontu değişebilir yalnız, emeğğine sağlık
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #3 |
![]() | Güzel olmuş tebrikler. İyi çalışmalar emeğine sağlık.
__________________ |
| | |
| | #4 |
![]() | Renkler ve objeler anlatım için çok uygun burada sadece mesaj biraz zayıf kalmış gibi geldi bana, emeğinize sağlık... |
| | |
| | #5 |
![]() | tatil modundan çıkalım derken bu çalışma herşeyi geri getirdi...güzel iş arkadaşım...görseller çok iyi...tabi bu tasarımı olumlu yöde etkiliyo...sadece yazı funtun bu çalışmada basit kalmış...sanırım onuda tamamlarsan süper olucak...eline sağlık...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #6 |
![]() | arkadaşlara katılıyorm font ve fontun rengi haricinde gayet renkli bir çalışma olmuş |
| | |
| | #7 |
![]() | Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Biraz ağırlık katmak adına tırnaklı karakter kullanmıştım. Ama gördüğüm kadarıyla olmamış Sizin önerdiğiniz bir font varmıdır acaba? Kalın ve etli bir karakter mi kullansam? |
| | |
| | #8 |
![]() | ben numaralı fontlardan kullanıyorum (00679) hemen hemen bütün çalışmalarım da vardır...önerim budur...ne kalın ne ince...sade ama şık bi yazı fontu...kolay gelsin arkadaşım...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | Kurumsal kimlik, logo ve afiş olarak bir bütün halinde bakıldığında çok başarılı bir çalışma çıkartmışsınız. Tekrar tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim. |
| | |
![]() |
| Tags |
| afiş, blue, çalışmam, hotel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |