| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | bn 13 yaşındayım ve iyi bi grafik tasarımcısı olmak istiyorum bu sene oks ye girecem ve snra sizce hangi liseye gitmeliyim nası bi eğitim alacağım ?Çizimlerim hiçfena diiil liseden snra hangi üniversitede hangi bölüme girmeliyim bunların hiçbirini bilmiyorum hepsini ayrıntılı bi şekilde anlatabilir misiniz LÜTFEN? |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 | |
![]() | Alıntı:
| |
| |
| | #3 |
![]() | meslek lisesi grafik bölümüne gırmelisin yanlız meslek lıselerınde sayısal dusuk sevıyede unıversıtede zorlanabılırsın onun ıcınde bı dershaneye gıtmenı onerırım meslek lısesı grupları yapıyor dershaneler ancak bu sekılde bı yerlere varabılırsın BIRDE bayagı bı heveslısın BENCE SEN BU İŞİ BASARIRSIN -küçük grafiker- ![]() |
| |
| | #4 |
![]() | teşekkürler |
| |
| | #5 |
![]() | çizgilerinin iyi olduğunu söyleyebiliyorsan güzelsanatlar liselerinin yetenek sınavlarına girebilirsin,lise eğitimini tamamlayınca üniverstelerin GSF grafik tasarım bölümlerinde okuyabilirisn. ![]() |
| |
| | #6 |
![]() | ne kadar böyle mesajlar okumak , ne güzel bu yaşta mesleğini belirlemen.. sadece inan yapmak istediğini bizim mesleğimiz kargaşayı düzeltmektir. elimizden gelen bütün yardımı yaparız küçük arkadaşımız. |
| |
| | #7 |
![]() | ben sana kesinlikle güzel sanatlar lisesine git derim.ben ordu anadolu güzel snt. lisesini bitirdim.şuan omü grafikte okuyorum.ben çok çalışkan bir öğrenci değildim ama istersen böyle bir liseden çıkınca istediğin fakülteye girebilirsin.4 yıl boyunca eğitimini kat kat arttıracaksın çünkü. |
| |
| | #8 |
![]() | lise için gitmen gereken tek okul anadolu bilgisayar teknık lıseleri okulu bitirdiğinde bilgisayar teknikeri oluyon okul sistemi 4+2 eğer isteğe bağlı 2yılıda okursan teknisyen olarak mezun oluyon |
| |
| | #9 |
![]() | Anladığım kadarıyla ilköğretim 7. veya 8 sınıfa geçtin. Hangi okula gidiyorsun bilmiyorum ama, eminim okulunda bir resim öğretmenin vardır. Bu düşünceni öğretmenine söylersen seni ilgili okullara yönlendirecektir. |
| |
| | #10 |
| küçük grafiker ben sana diğer arkadaşların tavsiyelerinde farklı bişe söylicem artık güzel sanatlaramı gidersin yoksa grafik kursu mu alırsın bilememde sana tavsiyem kursu alırken grafik programlarınıda iyi öğrenmen zira şöyle bişe var bir insan kafasında güzel fikirler düşünebilir ama bu düşündüğünü programda nasıl yapacağını bilemez veya tam tersi programı iyi bilir ama güzel fikir ortaya çıkaramaz sana tavisyem kurs alırken veya okurken program bilginide genişlet hadi kolay gelsin | |
| |
| |
| Tags |
| grafik tasarim lise |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |