| | #1 |
![]() | Bolu Geredeye yaptığımız geziden fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum. Seyirlerinize... (Fotoğraflar Nikon D80/18-135mm ile çekilmiştir) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj arasyas tarafından (06-10-2008 Saat 13:19:04 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| | evet güzel kareler eline sağlık ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | çook harika fotoğraflar ellerine sağlık.. bişi sorucam üzerleinde renk oynamaları var değilmi?
__________________ “Fotoğraf, geçmekte olan gerçek anın yakalanmasıdır.” |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel kareler, tebrikler. |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
Teşekkür ederim. Resimlerimin üzerinden daha verimli görünmesi için düzenleme yapmak istiyorum fakat düzenleme butonum deaktif oldu moderatör arkadaşımdan yardım edip edemeyeceğini öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. | |
| | |
| | #7 |
![]() | fotoğrafın karelere cok güzel yakalanmış ama ben hep doğallık diyorum yani çünkü bazı fotograflarda gökyüzü olanda mesela cok abartılı bi renk kullanılmıs dogal gorunmuyor ve bırazda gözümü yordu.. bide ağaç yeşillikleride çok güzel olmuş ama yinede okdr yeşil ağaçlar yok yada ben hiç görmedim ![]()
__________________ “Fotoğraf, geçmekte olan gerçek anın yakalanmasıdır.” |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
![]() | yeşillikten açılmışken konu böyle bi yeşil olsa ne güzel olurdu değilmi? ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | hepsi çok güzel,fakat son eklediğin fotoğraf mükemmel. işte yeşilin asaleti ellerine sağlık
__________________ Dirime selam vermeyen, Ölüme hiç gelmesin |
| | |
![]() |
| Tags |
| bolu, gerede, gezisinden, kareler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |