| | #1 |
![]() | Emiroğlu Baklavaları için yapmış olduğum sabah kahvaltısında börek menüsünün tüm şubelerin kapı önlerinde tanıtım amaçlı poster çalışması. ![]()
__________________ Toprak post, Allah dost... Mesaj WernerHugo tarafından (07-05-2008 Saat 23:32:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | güsel olmuş ellerine sağlık ama sabah kahvaltısı emiroğlunda yazılarının font büyüklükleri farklı olsa daha güsel olurda galiba.bide turuncu rengini denermisin? |
| | |
| | #3 |
| | turuncuyu demeye bile gerek yok. olmaz. yalnız beyaz yazılar büyüklü küçüklü olabilir evet. |
| | |
| | #4 |
![]() | Teşekkür ederim schwarzmadchen, ama korhanya haklı turuncu börek renkleriyle birbirine yakın renkler ve ürünün görünürlüğünü kırıyor. Kelimelerin büyüklü küçüklülüğü konusunda haklısın, ben aslında çok severim o tarz etkileri, lakin hem markayı hem sabah kahvaltısını vurgulamam gerektiği için açıkçası hangisini büyük kullanacağıma karar veremedim, bu yüzden aynı bıraktım büyüklükleri. Selamlar.
__________________ Toprak post, Allah dost... |
| | |
| | #5 |
![]() | en alta yazdığın 3 satır yazı dışında çalışman gayet hoş. |
| | |
| | #6 |
![]() | önelikle ellerine sağlık. ama börekler havada gibi geldi hocam |
| | |
| | #7 |
![]() | logonun yerini begenmedim orda olmamıs arkadasın dedigi gibi börekler havada kalmıs sabah kahvaltısı emiroğlundayı aynı hizada degilde sabah kahvaltısı yazısını biraz küçültüp içe kaydırsan emiroglu yazısını ön plana çıkarsandaha güzel olurdu nacizane fikrim emegine sağlık |
| | |
| | #8 |
![]() | Çok güzel olmuş arkadaşım eline sağlık. |
| | |
| | #9 |
![]() | emiroglu yazısını biraz vurgulaman lazım galiba |
| | |
| | #10 | |
![]() | Evet, yukarıda da dediğim gibi Emiroğlu'nun diğer çalışmalarında bu dediğiniz büyüklü küçüklü satır vurgusunu yapmıştım. Bu çalışmada yapmadım, demekki yapmam gerekiyormuş. Teşekkür ederim. Öyle olmaması için gölgelendirme yapmıştım ama, demekki yeterli olmamış. Bundan sonrakilerde daha dikkat etmek lazım demekki. Teşekkür ederim.Alıntı:
Yine de eleştirileriniz için teşekkür ederim.Beğendiğinize memnun oldum. Ben de size teşekkür ederim. Teşekkürler. Aslında bu çalışma dükkanların önünde hemen girişte yer aldığı için markaya o kadar vurgu yapmak gereği duymadım.
__________________ Toprak post, Allah dost... | |
| | |
![]() |
| Tags |
| borek, afis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |