| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Merhaba arkadaşlar ilk kez tiprogram çalışmam nasıl omuş pek bilmem sizden bi eleştiri açığım ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | resimi görebilsek yapcaz bi yorum ![]() linkini kontrol et tkrar dene |
| | |
| | #3 |
![]() | şuan resim iyi görüyorum sorun sizden mi galiba? link çalışıyor hala yukarıda düzelt butonu yok bu yüzden tekrar koyuyorum görüyor mu?![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | bence güzel olmuş daha çok kızımın hoşuna gitti barbie hastasıdır kendisi başarılar |
| | |
| | #5 |
![]() | teşekkür ederim yorumunuz için kızın beğendiğine sevindim ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | Yazının altındaki yeşil rengi Lacivertten turkuaza doru geçiş yapsan daha güzel durur ![]() bence dene... ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkür ederim bi deneyim |
| | |
| | #8 |
![]() | bence cok tatlı eline sağlık ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | Teşekkür ederim yeni bi çalışma devam ediyom... |
| | |
| | #10 |
![]() | Bi ünlünün üzerinde tiprografi tasarımladım 4 gün sürdü biraz baya zormuş sabrımla tasarladım sizinle paylaşmak istedim... ![]() |
| | |
![]() | |
| Tags |
| boş, tasarımlarım, tiprografi, yazy, zamanımda |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |