| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | bu ara aşırı yoğunluk var o yüzden pek üstüne düşemedim yinede yorumlarınızı alayım dedim ![]() teknik bilgi(merak edenlere) --------------------------------------------- photoshop css asp.net javascript ajax flash actionscript2.0(banner ve tablo başlıkları için) sql |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | genelinde çok şık görünüyor yalnız o Türk bayrağının üzerinden diğer bayrak simgelerini kaldırısan ii olur (başka yer düşünülebilir) emeğine sağlık |
| | |
| | #3 |
![]() | onları menudeki butonlar gibi yapılabilir yada değişik bir dizayn olabilir önerin için teşekkürler değişik şekiller deniyeceğim en kısa sürede |
| | |
| | #4 |
![]() | Gayet güzel olmuş bence tebrikler ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | bayraklar bencede fazla ortalıkta büyük gibi ayrıca bu örnekte 2 numaralı flashmı mawi genel olarak mawi tabanlımı. kırmızı çember alan büyük logo içinde zayıf kalmış içindede çiçekler war burda çiçekler şartmı daha farklı olabilirdi arka planda kalanları soft, bahsettiklerimizin aşırı renk oluşu belkide dikkatimizi çekiyo ? |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
![]() tüm flashlar mavi tonlarında olcak diye bir kaide yok eğer istenirse renk uyumunu bozmadan diğer flashların renkleri değiştirilebilir önerilerine açığım. sadece önizleme için bu renk denedim ister sadece boya kovası değişir ister tüm flash kırmızı çembere gelince dil bayraklarını logo altına almayı düşünüyorum çiçeklere gelince başka fikrin varsa açığım boya damlaları denemeyi düşündüm çok karmaşık oldu bu şekilde biraz daha sade oldu ona göre fazla renklimi konusunda boyacı renkli bişi olsun diince böyle oldu... yinede yorumların için teşekkürler .. | |
| | |
| | #7 |
![]() | çok rennkli derken kırmızının netliği açısından demiştim flash tamamı bu tonlarda renklerden oluşursa kırmızı fazla dikkatimi çeker oyuzden. çiçek yerine kesik kesik farklı renklerde fırça yada rulo darbeleri atsan daha hoş olabilirmi? boyuyoruz hesabı ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | açıklamalardaki yazılar gözüme battı onun harici göz doldurucu olmuş |
| | |
| | #9 |
![]() | Genel itibariyle güzel duruyor. sadece firma logosunu biraz büyük yapabilirsin yada hiç kullanmaya bilirsin. Onun dısında emeğine sağlık.hoş bir çalışma |
| | |
| | #10 | ||
![]() | Alıntı:
boyama olayı olabilir fakat arka fonu büyük kb li image kullanmamam lazım yayında yvaş açılması açısından diyorum şimdi diyeceksin ne kadar sürerki çok sürüyor serverla ilgili problemler vardaAlıntı:
![]() teşekkürler teşekkürler logo değişecek adam diğer logosunu yollıyacak... | ||
| | |
![]() | |
| Tags |
| boya, firmasina, firmasına, tasarim, tasarım, yaptigim, yaptığım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |