| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | slm arkadaslar böyle bir resim nasil yapilir diye cok merak etdim yani manken in ana rengi siyah beyaz tshirt renkli yardimci olursaniz tsk ederim ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Görsek yardımcı olabilirizde |
| | |
| | #3 |
![]() | o2909 tekrar upload'ı denemelisiniz. |
| | |
| | #4 |
![]() | merhaba t-shırtu seçip lasso tool yada magıc wand tool la belki pathleyedebilirsin. shıft+ctrl+ı yapıp seçili alanın tersini seçmiş olacaksın.Daha sonrada shıft+ctrl+u ilede siyah beyaza çevireceksin.bukadar. |
| | |
| | #5 |
![]() | ilk önce resmini kullanıcan resmini ctrl+j ile kopyala sonra shift+ctrl+u ile siyah beyaz hale getir kopya layer'ını.daha sonra silgi aracını al ve istedin bölümleri sil gerçek rengine dönecektir.Upload ettiğin resimde t-shirt üzerinde çalışılmış : ) |
| | |
| | #6 |
![]() | tabi barisk in anlattığı daha kolay bi yöntem ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | her ikiside işe yarıycaktır : ) seçim snn o2909 |
| | |
| | #8 |
![]() | Resmin orjinalinin renkli olduğundan hareket ederek Öncelikle mantıklı düşünerek işe başlıyoruz. Belli bir alan seçilip "Bu renkli kalınması istenen alan olsun." bu seçim dışında kalan alanın grayscale olması sağlanmış. Bizde öyle yapıyoruz ben pen aracını kullanarak ve sık sık zoom in yaparak bayanın ceketini içine alan bir path çiziyorum. ![]() Ardından Path kanalına gelip CTRL ile çizdiğim path'e çift tıklayarak onu seçime çeviriyorum. ![]() Şu an bayanın üzerindeki ceket seçili seçimi Shift+Ctrl+I ile tersine çeviriyorum. Son olarak ise İmage-Adjustment-Desaturate komutunu veriyorum.Seçim aşamasında resmin boyutuna göre 2 veya 3 piksel feather vermeyide ihmal etmiyoruz ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | yardim lariniz icin cok tesekkür ederim arkadaslar |
| | |
| | #10 |
![]() | Benim de merak ettiğim birşeydi ve gerçekten çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış arkadaşlarda çok teşekkür ederim (: |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bir, boyle, böyle, nasil, resim, yapilir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |