| | #1 |
![]() | Brosur (3e Katlamalı) ![]()
__________________ Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak Gönlüm hep seninle ellerim uzak Sen yolun başında ben de son durak |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Güzel Eline Sağlık Yanlız Turuncu Halkaların Çizgileri Çok Kalın Gİbi Onları Biraz daha İnceltsen... Kolay Gelsin |
| | |
| | #3 |
![]() | Türkçede rakamlar, cümle içinde kullanıldıklarında yazıyla yazılır. 3e katlamalı diye bir kullanım yok Türkçemizde. Lütfen daha dikkatli olalım. |
| | |
| | #4 |
| | Renkler güzel ama bende koserim arkadaşıma katılıyorum şu halkaların konturlerini biraz düşür, resimler içinde kayboluyor... |
| | |
| | #5 |
![]() | bence çalışma harika. halka konturlerini biraz küçültürsen daha iyi olacak
__________________ Herkes aynıyken ben farklıydım şimdi herkes fark peşinde ben hala aynıyım...! |
| | |
| | #6 |
![]() | bence abartmayın çok basit bir çalışma ne kalitede brosurler var hatta adam kartı brosur gibi dizayn ediyo |
| | |
| | #7 |
![]() | cıvıl cıvıl çocuklara yönelik güzel bir iş. Turuncu stroke lar biraz fazla |
| | |
| | #8 |
![]() | yeşilin tonu baskıda biraz soluk kalacak gibi ayrıca arkadaşların dediği gibi halka kalın olmuş bu yüzden turuncu renk patlamış ve resimleri ezmiş ama genel hatlarıyla güzel bir çalışma olmuş eline sağlık |
| | |
| | #9 |
| | Mendil kutusuna göre çok daha başarıli bir çalışman tebrik ederim. Ama gende bir renk konusuna bakmak gerek... ana renkler, ara renkler, zit renkler... ve renklerin ölçüsü, gözümüzü kısıp baktımızdakı renk oranına... |
| | |
| | #10 |
![]() | çalısma güzel olmus arkadasım bende bu halkalardan kullanmak istiyorum acaba nereden bulabilirim bi yardımcı olabilrsenize sevinrim |
| | |
![]() |
| Tags |
| brosur, katlamal |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |