| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar örnek buroşür tasarımı gönderiyor ve yorumlarınızı bekliyorum. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | güzel olmuş ellerine sağlık diyorum bende ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | Benimde hoşuma gitti. Çalışmalarınızın devamını görmek isterim.. |
| | |
| | #5 |
![]() | Teşekkür ederim. mümkün olduğunca farklı konularda örnek göndermeye çalışıyorum (afiş = örnek afiş çalışması Benetton2) herzaman paylaşmak iyidir bence. Birinin işine yarar veya biri senin işine yarar felsefesiyle.. |
| | |
| | #6 |
![]() | Benimde Hosuma Gitti . Emeginize Saglik Devamini Bekliyorum. |
| | |
| | #7 |
![]() | elne sağlık gzel olmuş |
| | |
| | #8 |
![]() | Güzel bir brosür olmus eline saglik beni tek rahatsız eden Kartalkaya Kayak Kampı yazısı bence farklı olmalıydı ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | resimler güzel ama,heryerde aynı resim kullanmışsın farklı tonlarda daha farklı resimler olabilirdi.diyorum. |
| | |
| | #10 |
![]() | eline sağlık güzel olmuş ama cizgiler çok keskin olmuş gibi geliyor bana. kayak yaparken yapılan hareketlere bakacak olursak. daha esnek ve yuvarlak hatlar olması rekemezmi diye düşüdüm |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bror, rnek, ted, ankara |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |