| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Tasarımı güzel olmuş.Tanıtıcı bir çalışma ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Bu tür broşürler de söylenecek cok sey yok. Yapılması gerekeni yapmıssın zaten eline sağlık arkadaşım. Hepsini okuyamadım ama yazılım hatalarına izin vermemek icin bol bol okumanı tavsiye ederim gözden kaçmış olabilir insanlık hali. ![]() Gözüme çarpan " Düzey Belirleme Sınavı" yazılmış Yalnış bir yazılım bence standart bir şekilde "seviye tespit sınavı" yazarsan daha uygun olur. Siyah bölümler sunum icindir umarım değil ise kaldırmanı öneririm kolay gelsin. |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
![]() | harkulade çok beğendim |
| | |
| | #6 |
![]() | teşekkürler |
| | |
| | #7 |
![]() | ek olarak tablolardaki rengi ve zenib renginizi biraz daha canlı tonlarda tutmanızı tavsiye ederim. emeğinize sağlık |
| | |
| | #8 |
![]() | bende sunum için yapmadıysan zemin rengini başka renk yap diyecektim ama sunum içiniş ögrenmiş oldum güzel tanıtıcı açık bir çalışa olmuş evet yazılarda hata olamamsı için başka birine inceletmeni tavsiye ederim çünkübazen bizim yazdıgımız yazılar bize yanlış yada hatalı gelmiyor onun için başka bir arakadaşa okutmanı tavsiye ederim emegine saglık.. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| brosur, dershane, tasarimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |