| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() selam arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Şöyle bir baktığım zaman pantolon tanıtımı değilde daha çok uzay görünümünü çağrıştırıyor.Bence pantolonları daha çok ön plana çıkartmalısın.Bilmiyorum sanki renkler ve giysiler birbirine aşırı girmiş. |
| | |
| | #3 |
![]() | broşür derken tam olarak broşürün neresi olduğunu anlayamadım açıkçası.. ayrıca sence de biraz kalabalık ve göz yoran bir çalışma olmamışmı? jeans tanıtım çalışmaları genelde çok eğlenceli tasarımları ortaya çıkarır.. biraz incelemeni tavsiye ederim sıradışılığı fazlasıyla kullanabileceğin bir konu tabi ki anlaşılır olmak şartıyla kolay gelsin |
| | |
| | #4 |
![]() | bu belki astronotlara pantolon satmak için nasada bulunan bir mağza afişi oabilir ![]() şaka bi yana bakınca pantolonla alaka kurmakta zorlanıyorum. biraz daha çalışırsan ustunde guzel şeyler çıkabilir. kolaygelsin emeğine sağlık. |
| | |
| | #5 |
![]() | suyun enerjisini kullanmaya çalışmısınız. bunu tek bir pantolanla ve fon olarak da suyla denemenizi tavsiye edeceğim. bu şekilde cidden karmaşık. ellerinize sağlık... |
| | |
| | #6 |
![]() | çok karmaşık duruyor,pantolonlar ve yazılar kaybolmuş.zeminde daha sade bir görsel kullanarak pantolon ve yazıları ön plana çıkarmanızı ve çalışmayı sadeleştirmenizi öneririm. |
| | |
| | #7 |
![]() | haddinden fazla karışık dibine kadar gelmeden ne olduğu anlamakta zorluk çekilir.ayrıca heryerden çıkan suyun manasına da anlamadım. |
| | |
| | #8 |
![]() | vauvvvv cok hos bence |
| | |
| | #9 |
![]() | okadar çok karışık ki bencede biraz araştırma yapman gerekiyor kolay gelsin |
| | |
| | #10 |
![]() | bu ne be ) |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bildboard, broşür, cabımda, kendi, tasarımım, yada |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |