| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Brush u Nasıl Photoshop a yüklerim ? Diyen arkadaşlar burayı bir kere okusunlar... Sitemizden, internetten bulduğunuz veya kendinizin yaptığınız brush u photoshop a nasıl yükleyeceğiz. Aşağıda göstermiş olduğum adrese brushunuzu yada brushlarınızı yükleyin. ![]() Daha sonra photoshop a geçerek her hangi bir belge açın ve o belgede kısayol tuşu “B” olan Brush tool u seçin. Aşağıda resimde göstermiş olduğum gibi. ![]() Brush tool umuzu seçtikten sonra Mouse nın sağ tuşunu tıklayarak aşağıda resimde göstermiş olduğum ufak ok a tıklayın. ![]() Daha sonra aşşagıda resimde gösterdiğim gibi Load Brushes diyerek ilk verdiğim adresteki “C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes” yeni yüklediğiniz brushlarınızı yüklüyebilirsiniz. ![]() Yüklediğinizde brush setiniz sağ tuş tıkladığınızda çıkan menüde en aşşagıdadır. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | teşekkürler Gokhan çok güzel bir konu hazırlamışsın emeğine sağlık, arkadaşlarımızın çok işine yarıyacak ... |
| | |
| | #3 |
![]() | çok makbüle geçti sagol |
| | |
| | #4 |
![]() | Bizi Bilgilendirdiğin İçin Teşekkürler Gökhan : ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | bişi sorabilirmiyim photoshopu yeni öğrenmeye başladım fırçaları burdaki gibi yüklüyorum fakat "Yüklediğinizde brush setiniz sağ tuş tıkladığınızda çıkan menüde en aşşagıdadır" demişsiniz bende öyle olmuyo diğerlerinin içine atıyo yeni isimle kaydetmiyo nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim |
| | |
| | #6 |
![]() | yeni isimle zaten kayıt edemezsiniz. |
| | |
| | #7 |
![]() | ı ıhh ben anlatamadım galiba photoshopu kuruğumuzda kayıtlı olan fırçalar varya 12 tane nişanlımın bilgisayarında yükledik fırçanın ismiyle kaydediyo 13 tane oluyo mesela ama kendi bilgisayarıma yüklüyorum diğerlerinin içine atıyo yine 12 tane oluyo puuffff ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | saol kardeş.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Teşekkürler ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | peki brush setlerinde verisiyon farkı varmı ben ps 7,0 kullanıyorum bissürü seti kullanamıyorum. |
| | |
![]() | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |