| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | merhaba arkadaşlar . bir konuda yardıma ihtiyacım vardı.brushes layere çevirmek için ne yapmak gerekiyordu.size zahmet birisi açıklarsa çok sevinirim.grup olarak çeviriyorum.fakat tek başına attığım her fırçayı layer yapmak istiyorum..yardımcı olacağınızı biliyorum.şimdiden teşekkürler. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | her fırça darbesi için yeni bir layer aç. yani tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama anladığım kadarıyla her fırça darbesini kendi başına kullanıp hareket ettirmek falan istiyorsun. umarım doğru anlamışımdır ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | doğru önce layerı aç sonra fırçayı kullan |
| | |
| | #4 |
![]() | saolun arkadaşlar .doğru anlamışsın pınar arkadaşım.teşekkür ettim. ,işe yaradı. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| photoshop, layer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |