| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Brush dosyalarının çokluğu photoshop unuzu hem yorar hemde kilitlenmelere sebebiyet verir. Bu gibi durumların bir nebze önüne geçebilmek için ABRVİEWER NET 2.0 ı kullanın kullanımı çok basit, ve çok kullanışlı bir programdır brushları yüklemeden önce brush un içeriğini görerek yüklemeniz çok fazla brush yüklemenizin bir nebze önüne geçecektir. İşinizi hallettiğiniz brush u silerek yenisini görerek yüklüyebiliyorsunuz bu ufak program sayesinde. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | teşekkürler gökhan çok güzel bir paylaşım ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | gökhan bey bu macintosh içinde geçerli mi ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | Eklediğiniz için teşekkür ederim... Macintosh'u henüz evde kullanamıyorum monitörü olmadığı için... Pazartesi işyerimden deneyeceğim... Sizi o zaman bilgilendirebilirim... |
| | |
| | #6 |
![]() | iyi gunler programı kurdum pc ye ama hata veriyor, acılmadan. ne yapmam gerekir veya buna benzer baska program varsa yonlendirirseniz sevinirim. |
| | |
| | #7 |
![]() | bende mac için olanını install edemedim... açtığımda program görünmüyor klasörün içinde... |
| | |
| | #8 |
![]() | .Net kurmanız gerekiyor programdan önce o sizi yönlendiriyor programın bir bölümünde uyarı verip gerekenleri size belirtiyor. Elimin altında mac olmaması sebebi ile neden çalışmadığını bilemiyorum. En kısa zamanda mac in başına geçip deneyerek sana net bir cevap verebilirim .. |
| | |
| | #9 |
![]() | peki teşekkür ederim... |
| | |
| | #10 |
![]() | sağol adaş çok işime yarıyacak |
| | |
![]() | |
| Tags |
| abrviewer, abrvİewer, brushlarin, brushların, gormek, görmek, içini, net |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |