| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() ![]() bu çalışma hazırlık aşamasında olan bi çalışmadır ve öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum böylece daha da geliştrebileceğimi dşünüyorum şimdiden teşekkür ediyorum. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | yazı karakterleri dışında raahtsız eden hiç bişi yok bunda da eline sağlık renkler hoşuma gitti yannıs ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | mesela nasıl olmalıydı yazı karakterleri renkleri mi yoksa fonları mı rahatsız edici |
| | |
| | #4 |
![]() | bence çok yaratıcı güzel bir fikir ben de mi kullansam mı acaba |
| | |
| | #5 |
![]() | Tebriks... |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | [quote=Majestic;13527]mesela biras daha dik yazılar tırnalı yazılarda gider aslında buna[/QUO teşekkür ederim deniycem kesinlikle |
| | |
| | #8 |
![]() | bence gayet güzel.. ellerine sağlık |
| | |
| | #9 |
| 1 takvim tasarımı yaparken ilk kullanman gereken malzeme 4 mevsim olmalıdır. calışma tam bitmemiş o yuzden yorum yapmak istemiyorum. | |
| | |
| | #10 |
![]() | güzel olmuş |
| | |
![]() | |
| Tags |
| takvim tasarimi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |