| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Burada Sınava Gircek Çok Arkadaş Var Galibada Bu Sınva Ne Sınavı Şimdi ![]() ÖSS'de Belli Bir Puanı Geçipde Yetenek Sınavı Hakkı Kazanlar İçin Olan Sınavmı Ayrıca Sınav Yakın Galiba Herkeze BAŞARILAR DİLİYORUM Allah Yardımcınız Olsun Şimdiden ... |
| |
| | #3 |
![]() | öss'den yeterli puanı almış yetenek sınavına girip desen çizimi yapacak arkadaşlar için... |
| |
| | #4 |
![]() | ben okul bitince 2. üniversite olarak güzel sanatlar fakültesinde okumayı düşünüyorum.Bunun için böyle bir sınava mı girmek gerekiyor ![]() peki puanı aldık, fakat sınavdan geçemedik, ne olacak ![]() |
| |
| | #5 |
![]() | Öss den herhangi bir bolumden (söz,say veya EA) okulun belirlediği (160-180-200 vs. okula bağlı) puandan yuksek bir not almak gerekiyor. Sonra her okulun ayrı ayrı belirlediği tarihlerde yetenek sınavlarına giriyorsun (soruların tarzı okula gore değişir). Eğer kazırsan bir grafiker, iç mimar, hekel traş vs. (seçtiğin bölüme bağlı) olabilirsin. Tabi bnların herbirisi için büyük çaba sarf etmen gerekiyor. Bilmeslisin ki bu sene Anadolu üniversitesine sınav için 1250 adet öğrenci başvurdu. Marmara ve mimar sinan dan bahsetmiyorum bile ![]() Eğer kazanamazsan, sabırlı, azim ve kara sahibiysen seneye tekrar denersin. |
| |
| | #6 |
![]() | valla arkadaşlar güzel sanatlara girmek artık çok çok zorlaştı össden okulun belirlediği baraj puanını geçmekle bitmiyor önce 1. aşama desensınavına giriyorsunuz bu sınavda başarılı yada başarısız diye değerlendirildikten sonra okulun asıl sınavına giriyorsunuz buda her ünv'ye göre değişiyor ben 9 eylülde girdim ve girmemle elenmem bir oldu neyse orada 2 aşamada yine desen çiziyorsunuz sonra renkli obje çizim oluyor ve son olarak hayalden resim çiziyorsunuz birde çanakkaleye giricem orda da renkli yok mesela desen ve hayalden resim çalışmalarına puan veriyorlar oda iki aşamalı sınavın sınavlarını geçmek gerekiyor önce ![]() |
| |
| | #7 |
![]() | piyanistalp arkadaşım bu deseninle kazanıp kazanamayacağın, üniversiteye ve torpiline göre değişiklik gösterir.yani hiç bilinmez.Ama açıkcası orta kalite ve yüksek kalite ünivlerin aradığı deseni, senin çalışmanda göremiyorum. İyi bir çalışma ancak kimlere göre.... |
| |
| | #8 |
![]() | ben cumhuriyet üniverstesinde giriyorum sınava acaba bu tarz bi desen çizimi ne kadar yeterli olabilir...illaki imgeselde cok önemli bi aşama ama önce ilk aşama olarak deseni düşünmemiz gerekiyor... |
| |
| | #9 |
![]() | puan kısmını geçerim de, bu 2. aşama olan desen çizim kısmından kalırım büyük ihtimal ![]() peki bu desen, onların istedikleri bir şey mi, yoksa kafaya göre mi çiziyorsunuz? grafiker olmak da ne meşakkatliymiş arkadaş ![]() |
| |
| | #10 |
![]() | desen sınavda karşına birini oturtuyolar ve sende karşındaki insanı çizmeye başlıorsun sadece desenlede kalmıyor sonrada hayalden imgesel çalışması var mesela mimarsinanda yüzünü yıkayan cocukla havluyla bekleyen anne,berberde sacını kestiren bebe bunlarda diğer aşamalarda istedikleri şeyler..her işin bi zorlugu var çalışırsan olur be kardeşim inşallah... |
| |
| |
| Tags |
| resim desen cizim, bu desen sinavda, sinavda yeterli olurmu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |