| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | arkadaşlar 2 . hakkımı kullanıorum bunu tamı tamına 2,5 saatte bitirebildim özverili bir çalışma yaptım önerileriniz bekliorum...uh ![]() bu yarış mayı yapanlara teşekkür ediyorum. ![]() Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (13-01-2008 Saat 17:37:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Çalışma değiştirildi. |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | cevap yazan yokmu?? önerilerinizi bekliyorum |
| |
| | #3 |
![]() | İlk önerim çalışmanızı şartnamelerde belirtilen boyutlarda yüklemenizdir, aksi takdirde yarışma dışı kalacaktır. İkinci önerim ise biraz sabırlı olun, öneri ve yorumlar gelecektir. Not: Site yönetiminde bulunanların, tarafsız olması amacıyla çalışmada yorum yapmaları yasaktır. |
| |
| | #4 |
![]() | pardon ama yanlış resimlerimi koymuşum pardon boyutunu düzeltip tekrar gönderecegim saolun. ![]() herkesden özür diliyorum ben son yaptığımı koydum sanıyordum pardon.. Mesaj kurt_12348 tarafından (13-01-2008 Saat 15:08:46 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #5 |
![]() | çoğu hayvanımızın nesli tükenecek desek daha iyi olur sanırım anlatım bozukluğuna yol açmaz biraz daha etkileyici kalıcı olur diye düşünüyorum hımmm bi de yapılan çalışma afiş olduğu için ana tema yazılarını daha sade biçimde yazmalısın sanırım büyük bir afişe genelde uzaktan bakılacaktır gözleri yormamalı küçük ayrıntıları süslü küçük yazabilirsin ama ana temada daha sade anlaşılır karakterler kullanmasın diye düşünüyorum bunları da bana grafik ordinaryusu hocam Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar-İletişim fakültesi biricik hocalarından Ali Atıf Polat söylemişti |
| |
| | #6 |
![]() | saol banada sen sölyeledin ![]() dediğini yaptım bi kaç phoshop dersinden sonra yapabldim zaten son hakkım bitti bişey kalmadı. ![]() |
| |
| | #7 |
![]() | Vallla Ben Ce Çok GÜzel OlmuŞ Anlamli Mesajlar Verİyo Ve Renklerİn Uyumuda Bİr Harİha Bundan İyİ Sİ Şamda Kayisidir En GÜzel Bu Bence ![]() |
| |
| | #8 |
![]() | Sanırsam son çalışmayla istenileni tuturdum saol arkadaşım. |
| |
| | #9 |
![]() | moralini bozmak istemem ama dahaçok çalışman gerek birde tasarım yaparken uygulanabilirlik düşünülmeli kullandığın resimlerin çözünürlükleri okadar düşükki burada dahi belli oluyor 50x70 afiş olarak basıldığında ortaya ne çıkacağını biliyormusun bilmem ama ben biliyorum... kolay gelsin... |
| |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
çok tepeden bir yaklaşım bence. Bana kalırsa fikir vererek ve bazı önerilerde bulunarak kritik etmek hem katılımcıları motive eder, hem de çalışmayı yapan arkadaşa zenginlik katar düşüncesindeyim. | |
| |
| |
| Tags |
| nasl, bir, dnya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |