| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşlar resim yok denildi ok dedik resim koyduk decupe hataları çıktı dizgi hataları dediniz düzelttik fontlar uyumsuz dediniz düzelttik tasarım partiye uymuyo dediniz düzelttik şimdi yorumlarınızı birkez daha bekliyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum siz eksikleri söleyinki ilerliyelim teşekkürler ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | yazılar olmamış be arkdsım daha carpıcı olabilrdi.bu biraz sönük kalmış sanki .ama plaklar ve kız oturmuş bence eline sağlık |
| | |
| | #3 |
![]() | Plak fotoları çözünürlükleri çok kötü scarlett johansson la alakasını anlayamadım.Ne partisi oldugu belli degil yani.Tamam scarlett johansson la ilgili bişey ama ne yani tam olarak ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | Photoshopdan Techno Havası VerebiLirsin Afişe ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | Scarlett son derece sakin duruyor partiye gelesim varsada gelmem Gerçekten olmamış, renklerin çok kötü. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afişi, bekliyorum, çözücem, işini, parti, yorumlarınızı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |