| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | arkadaşlar bunları trafikteyken çektim. canlı görmeliydiniz gülmekten çekemedim. tavukların başı bir oyana bir buyana içmiş gibilerdi hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Zavallı hayvancıklar, kimbilir kaç saattir yoldaydilar. ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | asagida ne var acaba ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | güzel bir soru st_anger_07 aşağıda fotoğrafı çeken var korkma temiz çıktık bu işten ama tavuklara yazık gerçekten hepsi içmiş gibiydi. |
| | |
| | #5 |
![]() | resimleri gordukce insanin KFC ye gidesi geliyor.Cok istah kabartici |
| | |
| | #6 |
![]() | hakkaten yazık sıcaktan olsa gerek |
| | |
| | #7 |
![]() | uzun yola hüküm giymişler gibi + ilginç bi kare ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | çok ilginç bir kare.. yazık ama hayvanlara kim bilir o havada kac saattır sallana sallana hareket halındeler sarhos olmamak mumkun mu o kamyonda ): |
| | |
| | #9 |
![]() | yazık tavuklara kesin yolculukta sallanmaktan olmuştur sarhoşluk cok hoş ayrıca tşk |
| | |
| | #10 |
![]() | bi ayrıntı daha ne yazıkki arkadaşlar araç açık olduğu için bi çoğunun tüyüde havada uçuşuyordu ![]() heralde şuanda kesilip soframıza kadar geldiler ![]() |
| | |
![]() | |
| Tags |
| fotoraf |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |