| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() casmin arkadaşımın ısrarı üzerine yıllar sonra (tabi kursta aldığım temel tasarım derslerini saymazsak) kalemi aldım elime gezerken gördüğüm bir resimdi gölgelerde birascık kopya aldım ama açıkcası baya bir uğraştığımı itiraf edebilirim |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Efsunlu çok güzel olmuş arkadaşım gerçekten ilk karakalemin muhteşem, çalışmalarının devamını dilerim. Başarılar, eline sağlık. |
| | |
| | #3 |
![]() | aslında lise zamanlarımda bir çok karakalem çalışması yaptım ilk demiyim ama uzun zamandan sonra profesyonelce çalıstığım ilk çalısmam diyebilirim tsk ederim beğendiğine sevindim |
| | |
| | #4 |
![]() | canım çok güzel işte benim tavsiyeme gerek bile yok sen zaten cok güzel yapmışsın tebrik ederim çok begendim devamını bekliyorum ama |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
beğendiğine çok sevindim bir zamanlar karakalem beni sakinleştiren tek şeydi ama karakaleme küsmüştüm ![]() uzun zamandan sonra yeniden çizmek güzelmiş vakit buldukca devamı gelir inş | |
| | |
| | #6 |
![]() | gayet ii olmuş eline sağlık |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
bu jestinide unutmucam ![]() | |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
jest ne demek küçük bir hediye diyelim tekrar begendigine sevindim | |
| | |
| | #10 |
![]() ![]() | valla ne yalan söyleyeceğim güzel bir süpriz ellerine sağılık. çok güzel![]() |
| | |
![]() | |
| Tags |
| benden, buda, Çalışması, karakalem, olsun, şahmeran |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |