| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | logo sade duruyor... bunu öncelikle dile getireyim... ![]() Yorumlarınızı Bekliyorum.... Saygılar.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | 1. olabilir 2. kâbus gibi ![]() çalışmalarınızda başarılar... |
| | |
| | #3 |
![]() | 1. çalışma: '' Bersis'' yazısının altına elektrik yazısını yazmayı denemelisin. yanyana hoş durmamış. emeğine sağlık!.. |
| | |
| | #4 |
![]() | logo sade duruyordan ne kasttettiğinizi anlamadım ben açıkcası... |
| | |
| | #5 |
![]() | 1. çalışmanız güzel olmuş bence.elektrik denildiğinde aklıma güç geliyor ve logodada bunu görebiliyorum.bersis kelimesinin yanındaki elektrik biraz daha küçültülüp konuyu sadece logoyla anlamamızı sağlıyabilirdin.evet sade bir çalışma olmuş.herşey bazı logolardaki gibi içiçe girmemiş.renk uyumlarınıda beğendim.başarılı bir çalışma bana göre.2. çalışmanız ise aceleye gelmiş üzerinde pek düşünülüp uğraşılmamış gibi duruyor ama ilk çalışma 2.nin başarısızlığını örtüyor. |
| | |
| | #6 | ||
![]() | Alıntı:
sadeden kastımımı arkadaşım dile getirmiş.. Alıntı:
Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (04-07-2008 Saat 10:58:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood | ||
| | |
| | #7 |
![]() | bence ıkı calısmada olabılır ama ıkıncıdekı konturlerı kaldırmalısın. ellerıne saglık |
| | |
| | #8 |
![]() | birinci logo oldukça iyi. yalnız şöyle bir sorum olacak. yanlış anlama bu bir yargılama değil sadce soruyorum. birinci logodaki zeus sitilizesini senmi yaptın yoksa hazır bir vektörelmi. eğer hazır bir vektörelse kesinlikle olmaz. çünükü logonun birinci şartı özgün olmasıdır. yani çizilen logo kuruma özel olmalıdır. saygılar. |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
ewet sana katılıyorum bu konuda...aklıma ilk önce yıldırım geldi elektrik için...bu nedenle aklıma zeus geldi..bende bi resmini buldum...biraz değişikle bu hale getirdim...yane logo tamamen özgün... Saygılar.. | |
| | |
| | #10 |
![]() | ozaman tamamdır kardeş. başka alternatif üstünde çalışmana gerek yok. eline sağlık |
| | |
![]() | |
| Tags |
| benim, bersis, buda, çalışmam, elektrik, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |