| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | YİNE YALNIZIM Yine yalnızım sevgilim Işıkları söndürmedim Yalnızlık zor geliyor bana Ne olur dön artık bana Yine yalnız şarabaıı içiyorum Sensiz şarabımın tadı tok Yine yalnız sahilde geziyorum Sensiz sahilin tadı yok Dön artık dön sevgilim Beraber içelim şarabımızı Gel artık gel bana Beraber gezelim sahilde arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum kendim yazdım |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | şiire bayılırımm.. çok duygulandım.. hele hele 'sensiz şarabımın tadı yok' mısrası.. yüreğine sağlık... |
| | |
| | #3 |
![]() | beğendiğinesevinmdim kardeşim |
| | |
| | #4 |
![]() | kardes cok harika olmuş hani bir söz varya damdan düşenin halını damdan üşen anlar diye ben seni çok iyi anlıyorum ve begenerek okuyorum süpeeeeeeeeeeeeeeer |
| | |
| | #5 |
![]() | kardes cok harika olmuş hani bir söz varya damdan düşenin halını damdan üşen anlar diye ben seni çok iyi anlıyorum ve begenerek okuyorum süpeeeeeeeeeeeeeeer katılmıyorum bu söze damdan degil nerden düşersen düş kimse kimseyi anlamıyor |
| | |
| | #6 |
![]() | böle şiir hastaları varsa sitede ben şiirlerimi paylaşmaktan zevk duyarım |
| | |
| | #7 |
![]() | ne diyelim yüregine sağlık güzel siir devamınıda bekleriz |
| | |
| | #8 |
![]() | arkadaşlar üni de olduğumdan eve daha net bağlatamadım bir internet kablosu alınca net bağlanacak ama şuan onu bile alamıyorum alınca söz şiirlerime devam edeceğim |
| | |
![]() | |
| Tags |
| benim, buda, iirim, yalnızım, yalnzm, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |