| | #1 |
![]() | Küresel ısınma diye bir felaket üzerimize doğru yaklaşmakta, git gide hayatımız kolaylaşıyor fakat kendi sonumuzu da kendimiz hazırlıyoruz ! Artık bazı özel ihtiyaçlarımızı biraz daha kısmamız gerekiyor. en önemli olanları da elektirik ve su , bunları dikkatli kullanmamız gerekiyor, torunlarımızın sularını içiyoruz ! ozon tabakasına zararlı parfümler var lütfen onları biraz daha dikkatli kullanalım. özel arabası olanlar mecbur kalmadıkça araçlarını kullanmazlarsa ÇOK İYİ OLUR ! son zamanlarda dikkatsizlik yüzünden yemyeşil ormanlarımız küle dönmekte. Beni yanlış anlamayın ! Sizden istediğim bilinçli olun, çevrenizdekileri bilinçlendirin Teşekkürler iyi forumlar...![]() |
| | |
| Reklam | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | #2 |
![]() | Vermek istediğim msj güzel ve takdir ettim.Çalışmada objeleri doğru yerde kullanmışsın. Ama orman yangınlarına son verelim sloganı sönük kalmış.(hernakadar yanıyo olsada ) bide o çakmak alevini suya dönüştüren sensen mükemmel!! |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
![]() Mesaj xaykan tarafından (08-08-2007 Saat 22:53:42 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #4 |
![]() | Konu günümüze uygun, böyle paylaşımlar herkes açısından çok önemli paylaşım için saol, afişede + verdim.. kolay gelsin |
| | |
| | #5 |
![]() | güzel bir düşünce bu konu gerçekten önemli ağaçsız bir ortam beni boğuyor yeşil alanı çok seviyorum güzel bir çalışma ağacın olmadığı yerde hayat olmaz cümlesinin rengi yeşil olsaydı sanırım güzel olurdu ormanı yeşilliği temsil ederdi |
| | |
| | #6 |
![]() | Düşünce güzel, konu anlamlı keşke daha kaliteli materyaller kullansaydın, ve orman yangınlarına son verelim sloganı illede yanma hissi uyandırmak zorunda değil o pek olmamış. . Not : Lütfen açıcağınız konunun içeriği ne ise onunla alakalı bir başlık yazarak konunuzu açınız... Saygılarımla... |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
yoksa bu gidişle yeşil rengini hayatımızdan çıkaracağız ![]() | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
acemiliğime verin ![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Verdiğin mesajlara yürekten ve sonuna kadar katılıyorum, fakat mesajının biraz sert olduğu kanatindeyim. nedenine gelince bir örnekle açıklayayım insanlara cehennem ateşini hatırlatarak dine yaklaştıramazsın, birazda cennetin nimetlerinden söz etmek lazım diyorum. Düşünceni insanları ürkütmeden, korkutmadan algılatman gerekir diyorum. |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ey ogul! Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz... | |
| | |
![]() |
| Tags |
| orman yanginlari, kuresel isinma, elektrik, dikkatsizlik, dikkat edelim, yangin, yesillik |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |