| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Bursa Gemlik Zeytini Teneke Kutu ![]() Yorumlarınızı Bekliyorum ![]() ______________________ Photoshop un Kankası Ve Ben |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Arkadaşım öncelikle caban için tebrikler ama olmamış... ağacın altındaki zeytinler çok büyük biraz daha kassan ağaç kadar olacaklarmış. sonra yeşil fon kullanmışsın zeytin yeşil diyede bu kadar dar düşünmemek gerek diye düşünüyorum. eğer firmanın logosu buysa söyle acil değiştirsinler şahsen ben böyle bir logoya sahip bir zeytinyağını kullanmam, logo bir firmanın kurumsal yapısını yansıtır diye düşünüyorum. sen bence üzerinde birazdaha çalış yada ver parasını profesyonel bişi yaptır. bak bende bir zamanlar yapmıştım bir firma için tasarımlar belki fikrin olur.. ![]() ![]() Şişe Arka ![]() Şişe Ön ![]() Örnek şişeler ![]() ![]() Mesaj specials tarafından (03-09-2008 Saat 21:56:54 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
walla dostum nasıl olmuş diye sordun söyledimde anlaşılan pek eleştriye açık biri değilsin takıl sen kafana göre söylediklerimide kafana takma güzel olmuş eline sağlık.. | |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
![]() | zeytin ağacının altına koyduğunuz zeytin taneleri havada gibi duruyo olmamış ayrıca kullandığınız zeytin ağacı net bi fotoğraf değil net bi zeytin ağacı fotoğrafı kullanmalısınız emeğinize sağlık. |
| | |
| | #7 |
![]() | Yorumlarınız için teşekkürler |
| | |
| | #8 |
![]() | Çok amatör bir iş. Ne bu yaa. 4.252 x 4.252 grafik hazırlamışsın ama kullandığın fotoğraf ların çözünürlüğü,kalitesi koskoca bir sıfır. birde tamamını yaptım diyosun .neyin tamamı .mouse kullanmayı bilen herkesi grafiker oluyo zaten. aslında burada birde amatörler diye bir yer açmak gerek.ve bunungibi işler orada değerlendirilmeli. Bey efendi bide eleştiri kabul etmiyor ençok ona kızdım zaten.. La havle.. ![]() |
| | |
| | #9 | |
![]() | Alıntı:
lütfen uslubunuza dikkat edin... ortada bir emek var... ya saygı gösterin yada fuzuli şeyler yazıp parmaklarınızı boşa yormayın... ----------------------------- çalışmaya gelince... bir tenekenin üzerine baskı ne kadar düzgün olabiliyor tam olarak birşey söyleyemem ama eritmeleri gerektiği gibi yansıtabilecek mi baskı kalitesi bilemiyorum... görselinizde daha yüksek bir image kullanırsanız göze hoş gelmesini sağlayabilirsiniz... ağacı küçük kullanıp tasarımı zeytinlere yönelik yaparsanız daha iyi olur kanaatindeyim... demek istediğim ağacı küçültün ve zeytinleri çoğaltıp dağınık bir şekilden ziyade birarada sunun... birde öyle deneyin isterseniz... emeğinize sağlık... saygılar... | |
| | |
| | #10 |
| pcfaresi, İlustrasyon ve tasarım yönünüzü geliştirmeniz gerekiyor. Ambalaj tasarımı aşamasını geçmeden önce uzunca bir süre, desen çizmeyi deneyin. specials, pcfaresine örnek göstermek istemişsiniz. Görmek isteyen zaten bu sitede kendisine bolca örnek bulur. Çalismalarınızı keşke yeni bir sayfada sergileseydiniz. Çünkü budurumda size yorum yapamiyoruz. Sayfa pc faresine aittir... | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bursa, gemlik, kutu, teneke, zeytini |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |